iOS 10 – Shazam identifica melodii din mesaje

Beneficiile integrarii de aplicatii in aplicatia Mesaje a iOS 10 sunt din nou relevate, insa de aceasta data de catre cei de la Shazam, care au lansat o extensie foarte interesanta. Acum utilizatorii care aud o melodie interesanta pot folosi aplicatia Shazam direct din cea Mesaje, Messages, a sistemului de operare iOS 10 multumita unei extensii inteligente.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum functioneaza acest sistem, aplicatia Shazam deschizandu-si extensia direct in cea Mesaje a iOS 10 cand vrem sa identificam o melodie. In acel moment se activeaza microfonul terminalului nostru, iar dispozitivul „asculta” pentru a putea identifica melodia respectiva si a ne spune care este denumirea sa.

Dupa identificare, extensia aplicatiei Shazam ne permite sa vizualizam melodia in Shazam, sau sa partajam informatii cu privire la ea catre orice prieteni prin iMessage. Accesarea melodiei respective in baza informatiilor afisate de catre aplicatia Shazam va deschide aceasta aplicatie, sau va va recomand sa o descarcati direct din AppStore.

Ideea este foarte buna deoarece puteti afla foarte rapid numele unei melodii chiar si atunci cand sunteti intr-o conversatie cu o anumita persoane, lucru imposibil de facut in alte conditii. Aplicatia Shazam este disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore, iar extensia pentru aplciatia Mesaje este disponibila in cea mai recenta versiune a sa.

ios-10-shazam-melodii-mesaje

Articolul precedentFacebook Marketplace – raiul drogurilor si al armelor
Articolul următorWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 06.10.2016
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.