Facebook Events – aplicatia Facebook pentru evenimente

Events este o noua aplicatie lansata astazi de catre Facebook, ea permitand descoperirea si administrarea mai usoara a evenimentelor.

Events este o noua aplicatie lansata in aceasta seara de catre compania Facebook, ea fiind gandita pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si organizeze/urmareasca mai usor evenimentele. Stiti cu totii ca reteaua de socializare Facebook permite crearea de evenimente la care oamenii isi pot anunta intentia de a participa, aceasta aplicatie avand menirea de a le administra pe toate mai usor.

Cu peste 100 de milioane de utilizatori in lumea intreaga care interactioneaza cu evenimentele Facebook, sau creeaza altele, aplicatia Events are la baza o audienta enorma. Chiar daca deocamdata ea este oferita doar in SUA, cei de la Facebook spera ca ea sa atraga atentia a sute de milioane de oameni care folosesc reteaua de socializare zilnic.

Aplicatia Events afiseaza toate evenimentele din zona in care ne aflam, dar si evenimentele pe care le organizeaza paginile pe care noi le urmarim. In cadrul evenimentelor putem vedea ce prieteni si-au anuntat intentia de a participa, sau nu sunt interesati, aplicatia organizand mult mai simplu listarea acestor evenimente Facebook.

Facebook Events – aplicatia Facebook pentru evenimente

facebook-events

Aplicatia Events are o serie de filtre care ne permit sa selectam criteriile in baza carora dorim sa vedem evenimentele in ea, astfel ca vom vedea doar continutul relevant. Mai mult decat atat, aplicatia are si o functie de calendar, care ne permite sa tinem un istoric al tuturor evenimentelor de care suntem interesati, pentru a nu ne anunta prezenta la prea multe simultan.

Rolul aplicatiei Events este de a le oferi utilizatorilor Facebook un mod mai simplu si mai util de a descoperi evenimente noi, dar si de a le administra pe cele de care sunt interesati. In aplicatia standard era imposibil de creat asa ceva, deci Facebook a facut aplicatia Events in care isi poate organiza totul exact asa cum doreste.

Deocamdata aplicatia Events este disponibila doar in SUA si o puteti descarca de aici, insa va fi lansata si in alte tari in curand.