Prima Pagina iPhone 6 iPhone 6 Plus a luat foc in dormitorul unei femei

iPhone 6 Plus a luat foc in dormitorul unei femei

Un iPhone 6 Plus a luat foc in dormitorul unei femei in timp ce se afla la incarcat pe o noptiera langa doua stand-uri pentru Apple Watch.

Un nou iPhone 6 Plus a luat foc la doar cateva zile dupa ce un Galaxy Note 7 a dus la evacuarea unui avion din SUA, dar si la o saptamana dupa ce un alt terminal Apple a ars in pantalonii unui student. In imaginile de mai jos puteti vedea terminalul iPhone 6 Plus care a luat foc din senin pe noptiera dormitorului unui cuplu din SUA.

Conform femeii care l-a descoperit, acesta a inceput sa scoata fum si a luat foc din senin in timp ce se afla pe noptiera, arzand o parte din aceasta, dar si doua stand-uri pentru Apple Watch. Ca in toate cazurile cand bateria explodeaza, terminalul a inceput sa scoate anumite sunete inainte de a emite fum si a lua foc, deci femeia nu s-a trezit cu el arzand.

Pentru a stinge terminalul iPhone 6 Plus, iubitul femeii a aruncat produsul Apple intr-o chiuveta, iar mai apoi ei au apelat serviciul de urgenta 911 pentru a raporta incidentul. Terminalul iPhone 6 Plus se afla la incarcat in timp ce a luat foc, deci vorbim despre o problema care are legatura cu bateria si portul Lightning de incarcare.

iPhone 6 Plus a luat foc in dormitorul unei femei

iphone-7-plus-foc

Femeia nu spune daca a folosit un incarcator original Apple, sau unul tert care poate nu era de la un producator certificat, cazurile de acest gen implicand terminale iPhone avand la baza incarcatoare contrafacute. Daca aceasta este situatia si aici, atunci Apple nu are vreo vina in situatia in care terminalul a fost incarcat cu un accesoriu fabricat de un producator care nu este certificat.

Daca problema este de la baterie, atunci acesta este al doilea caz intr-o saptamana in care un iPhone 6 Plus ia foc din senin si incep sa se ridice semne de intrebare in legatua cu siguranta acestor terminale. Vorbim despre un produs al carui design a fost conceput in 2014, dar care teoretic ar trebui sa fie sigur pentru utilizare in aproape orice fel de conditii.

iphone-7-plus-foc-1

Daca problemele de acest gen vor continua, atunci Apple risca o umilinta similara cu cea a companiei Samsung.

iphone-7-plus-foc-2

iphone-7-plus-foc-3

iphone-7-plus-foc-4

 • V.P

  Uraaaaaa trei iPhone-uri prajite intr-o saptamana :))))).

 • :)))

 • Tzumpi

  Macar iphonul sa ia foc in dormitorul acelei femei…

 • Tzumpi

  Mai ales ca era (6) Plus 😉

 • MarianR

  Nu cred. Se incearca eclipsarea problemei de la Samsung!

 • G. MGM

  Pana acum n-au fost probleme cu iPhone-uri prăjite acum apar 6 intr-o sapt

 • V.P

  Soarta !! Nu vezi ca Srb a dat o fuga pana in tenerife , revine el atunci cand exlodeaza un alt Note 7 😉

 • Mr. Tambourine Man

  iPhone strikes back!

 • Liviu

  firmele concurente nu pot fi concurente daca una are probleme iar cealalta nu .iphone are ios , singura . samsungul e cea mai buna cu android . cum ar fi concurenta daca dupa problemele de note 7 nu s-ar ridica unele cu iphone . sa fim seriosi . htc- urile nu ard , lg nu ia foc , nimic nu sare in aer decat samsung si apple . la lume ii e frica sa ia note 7 ca arde in casa ca soarecu’ . asa ca trece pe produse apple . astfel se scot zvonuri ca iphoneul ia foc brusc asezat degeaba . :-))) . zici ca e la mine la lucru

 • Andrew

  Este ceva daca folosesc un cablu de date contrafacut, dar wallbrick-ul este original?

 • Olimpiu

  Ia foc mai greu 🙂

 • Liviu

  mocneste mai bine

 • Mihai

  Eu nu cred, e o facatura ordinara, tovarasi!

 • pitik

  Cand e să ardă un Samsung apar comentarii de genul ‘Hahaha, petarda’, ‘Bomba’. Când e să ardă un iPhone, stirea este ‘o făcătură ordinară’ :)) Totusi, nu il văd pe aici pe Srb… Oare a mers să își cumpere extinctor pentru o posibilă explozie a divinului și sacrului său iPhone ?

 • iphone6s

  Dece nu face nimeni un Video in timp ce ia foc ? Si doar poze face ? Vreau sa fim convinsi toti 100% si nu vrem doar niste poze !