Galaxy Note 7 – iata cat de periculoasa este explozia

Un test de rezistenta pentru bateria Galaxy Note 7 dezvaluie cat de mare este pericolul in cazul unei explozii in timpul folosiri.

Am tot vorbit despre terminale Galaxy Note 7 care explodeaza in timpul folosiri, sau chiar atunci cand sunt oprite, iar acum vedem si cat de mult pericol exista pentru utilizator. In imaginea de mai jos puteti vedea un test facut intr-un laborator din Singapore pentru a testa bateria Galaxy Note 7, ea explodand dupa aplicarea unei presiuni foarte mari.

Problema este ca explozia a avut si o flaca foarte mare care a acoperit intregul aparat care aplica presiune pe carcasa smartphone-ului, aratandu-ne si cat de mult pericol exista. Este adevarat ca terminalul scoate foarte mult fum inainte de a iesi flacari din el, deci utilizatorul are timp sa-l arunce din buzunar, insa puteti vedea cat de tare poate fi ranita o persoana.

Zilele trecute am aflat ca un Galaxy Note 7 a explodat intr-un avion si a ars inclusiv carpeta culoarului pe care a fost aruncat, pompierii care l-au cules confirmand asta. Mai mult decat atat, ei au confirmat si faptul ca terminalul a fost ars foarte puternic si ca determinarea cauzei exacte a exploziei va fi extrem de dificila, dar ca investigheaza dispozitivul.

Testele de acest gen sunt foarte bune deoarece ne arata ce fel de pericol exista cnad un Galaxy Note 7 explodeaza, iar o flacara atat de puternica poate crea rani foarte serioase. Toti cei care au un Galaxy Note 7 in momentul de fata sunt supusi riscului de a fi afectati de o flacara de acest gen, fie ca au terminale defecte, sau cu baterii inlocuite.

galaxy-note-7-flacari-baterie-1

galaxy-note-7-flacari-baterie-2

galaxy-note-7-flacari-baterie