Galaxy Note 7: Samsung insista sa puna clientii in pericol

Samsung nu recunoaste problemele terminalelor Galaxy Note 7 cu baterie "sigura" si continua sa isi puna clientii in pericol prin recomandarea utilizarii produselor.

In ciuda tuturor terminalelor Galaxy Note 7 care au fost raportate ca luand foc dupa ce au fost inlocuite de catre Samsung, compania coreeana se incapataneaza sa-si puna clientii in pericol. Intr-o declaratie de presa data de catre un reprezentant al subsidiarei din Marea Britnie vedem ca samsung sustine ca Galaxy Note 7 este “sigur” pentru folosire.

Afirmatia reprezentantului britanic este complet contrara actiunilor de astazi ale Samsung, compania oprind productia Galaxy Note 7 pentru a investiga problemele. Separat, in SUA operatorii de telefonie mobila importanti au oprit deasemenea vanzarile, iar marile lanturi de magazine incep sa ia aceeasi decizie din cauza riscului pe care il presupune folosirea Galaxy Note 7.

Desi toate semnele sugereaza faptul ca Galaxy Note 7 trebuie scos din vanzare si ascuns in buncare unde poate exploda in liniste fara sa puna pe cineva in pericol, Samsung o tine pe a sa. Coreenii pun in mod constient in pericol viata propriilor clienti ci cu minciuni de acest gen, iar asta deja ii costa foarte mult la capitolul imagine, dar i-ar putea costa si mai multi bani.

Cu Galaxy Note 7, Samsung insista sa puna clientii in pericol

In fiecare zi apar cateva cazuri de terminale Galaxy Note 7 cu baterii “sigure” care explodeaza si nu in timpul incarcarii, ci in timpul folosirii obisnuite. Unele explodeaza in restaurante, altele in timp ce proprietarii lor dorm, insa terminalele iau foc si nu se mai opresc din a se distruge, fara ca Samsung sa constientizeze gravitatea problemei.

“Yes, the replacement Note7 devices are safe to use. All new Note7 devices feature a green battery icon to give customers reassurance that their device is safe to charge.”

Samsung si-a pierdut deja complet credibilitatea in fata lumii intregi, iar daca va continua sa nege ca Galaxy Note 7 are intra-adevar probleme cu bateriile, risca sa piarda si mai mult. Samsung a fost privit foarte mult timp ca un producator de telefoane mobile foarte bune, insa Galaxy Note 7 demonstreaza incapacitatea sa de a aduce pe piata telefoane mobile care sa poata fi folosite in siguranta.

galaxy-note-7-siguranta

6 COMENTARII

  1. Samsung nu produce telefoane forte bune , asa cum afirmi , si nici bune , poate vrei sa spui ca au o calitate mediocra . Nu camera e cel mai important atoo ci sistemul de operate

  2. Atentie si la ce se scrie, mai analizati si dupa ce cititi, de citit stiu multi sa citeasca. In citatul dat chiar de tine spune clar: the replacement devices. Deci este vorba despre unitatile schimbate, nu despre cele cu probleme. Din cate cunosc Samsung a cerut de la bun inceput clientilor cu Note sa vina sa le schimbe, insa, din comoditate, unii au refuzat. Nu sunt fan Samsung, ba din contra, am iPhone de cand a aparut 3GS, dar sa dai cu kkt e usor. Crezi k in curtea Apple e totul lapte si miere ?!

  3. Nu da nimeni cu cacat. Realitatea este ca atat dispozitivele “cu probleme din fabrica” cat si cele “replacement” explodeaza, dovedindu-se ca nici noul lot de dispozitive nu este sigur. Nu se accepta argumentul comoditatii clientilor in contextul in care si acestea au explodat la randul lor.