iOS 10 – cea mai rapida rata de adoptie

iOS 10 are cea mai rapida rata de adoptie din istoria iOS, el fiind deja instalat pe 66.7% dintre toate iDevice-urile compatibile.

iOS 10 are cea mai rapida rata de adoptie din istoria iOS, noua versiune a sistemului de operare fiind deja instalata pe doua treimi dintre iPhone, iPad si iPod Touch-urile compatibile. Mai exact, 66.7% dintre iDevice-urile compatibile cu iOS 10 au instalat aceasta versiune a sistemului de operare la 27 de zile dupa ce el a fost lansat oficial.

Desi initial iOS 10 a avut o rata de adoptie mai mica decat iOS 9, iata ca in ultima saptamana el a recuperat diferenta si in momentul de fata este in top, probabil si multumita iPhone 7. iOS 10 are cea mai rapida rata de adoptie din istoria iOS, el convingand un numar foarte mare de utilizatori sa-l instaleze, in ciuda faptului ca prima versiune a blocat terminalele unor utilizatori.

Doua servicii separate de monitorizare a iOS confirma faptul ca iOS 10 are cea mai rapida rata de adoptie din intreaga istorie a sistemului de operare al Apple. Acest lucru este cu siguranta imbucurator pentru Apple, avand in vedere ca initial se estima ca iOS 10 nu are la fel de mult succes precum predecesorul sau a avut in cursul toamnei anului 2015.

iOS 10 – cea mai rapida rata de adoptie

iOS 9 a avut nevoie de peste o luna pentru a fi instalat in 66.7% dintre iDevice-urile compatibile, insa iOS 10 a reusit aceasta performanta cu aproximativ o saptamana inaintea sa. Numarul de terminale care ruleaza iOS 10 a crescut brusc acum o saptamana, semn ca multi oameni au asteptat cateva zile actualizarea sistemului de operare si rezolvarea problemelor.

rata-adoptie-ios-10-27-zile

Apple se astepta ca iOS 10 sa aiba succes, insa probabil nu se gandea ca el ar putea fi atat de mare incat sa depaseasca recordul stabilit de catre iOS 9. Chiar si asa, rata foarte mare de adoptie pentru iOS 10 este un semn ca utilizatorii sunt foarte interesati de actualizare si ca sunt multumiti de ea in momentul de fata.

iOS 9.3.5 mai poate fi in continuare instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa utilizatorii nu revin la vechea versiune a iOS , semn ca iOS 10 este tot ceea ce ei si-au dorit de la compania Apple.

5 COMENTARII

  1. Foarte adevarat,deoarece iOS 9 a fost foarte slabut,in comparatie cu celelalte versiuni mai vechi!Si atunci,omul de rand,a dat fuguta la iOS 10! Parerea mea personala este ca si acest iOS 10 cu toate variantele ei beta si finale,nu va fi la nivelul lui iOS 8! Astept comentariile de rigoare! Dar nu de la utilizatorii de rand,vreau developeri si ingineri IT sa comenteze!

  2. Eu astept sa se rezolve cu nevoia de restart pt. a reveni sunetul la primirea apelurilor, mesajelor etc. dupa actionarea Silent Switch-ului. E cel mai enervant lucru la 10 (pe langa altele mai mici).

  3. După părerea mea iOS 10 este cel mai nașpa iOS , nu am întâmpinat lag pana acum de la iOS 9 pana acum plus ca merge un pic mai greu , nu stiu dece tot lăudați acesta versiune.