eMAG vinde MacBook la pret redus cu 1400 LEI

In cursul acestei zile aveti posibilitatea de a cumpara de la eMAG multiple modele ale MacBook cu reducere de pana la 1400 LEI prin intermediul acestei pagini. Vorbim despre laptopurile companiei Apple care sunt vandute la preturi mult mai mici decat cele pe care le avem in mod normal, majoritatea dintre produse fiind mai ieftine decat in Apple Store-urile din Europa.

MacBook 12 inch, MacBook Air si MacBook Pro sunt disponibile in oferta cu pret redus la eMAG in momentul de fata, diverse configurarii si modele fiind disponibile la magazin. Vorbim despre cele mai noi modele disponibile de la compania Apple, asa ca veti beneficia de tot ceea ce ofera cei din Cupertino mai bun pentru clientii din lumea intreaga in momentul de fata.

Cateva zeci de modele ale MacBook 12 inch, MacBook Air si MacBook Pro pot fi cumparate in acest moment cu pana la 1400 LEI reducere de la eMAG. Partea interesanta este ca unele dintre ele beneficiaza inclusiv de pachete promo care sunt oferite suplimentar peste reducere, deci veti avea parte inclusiv de un cadou interesant si foarte util pentru folosirea produsului.

eMAG vinde MacBook la pret redus cu 1400 LEI

Desi vorbim despre reducere de 1400 LEI la eMAG pentru MacBook 12 inch, MacBook Air si MacBook Pro, produsele sunt noi, nu resigilate. In cazul celor resigilate reducerile sunt mai mici decat cele practicate pentru produsele noi, asa ca nu aveti mai nimic de castigat de pe urma lor, deci recomandarea mea este ca in aceasta situatie sa alegeti un produs nou de la eMAG.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate modelele de MacBook 12 inch, MacBook Air si MacBook Pro disponibile la reducere cu pana la 1400 LEI la eMAG. Ieri v-am spus si ca in aceasta perioada este in desfasurare eMAG Stock Busters si ca aveti reduceri iPhone 6S de pana la 1600 LEI, impreuna cu multe alte modele ale iPhone.

emag-macbook-reducere