Galaxy Note 7 – asa te trezesti cu el arzand

Daca v-ati intrebat vreodata cum ar fi sa va treziti din somn cu un Galaxy Note 7 arzand in casa voastra, ei bine clipul video de mai jos ar trebui sa va lamureasca. Inregistrarea aceasta a fost facuta in cursul zilei de duminica in casa unei femei din Honolulu, ea trezindu-se cu un Galaxy Note 7 a carui baterie s-a fisurat si a inceput sa scoata fum.

Fara sa se teama ca si-ar putea arde degetele, femeia a iesit cu terminalul in mana din camera si l-a dus langa o chiuveta, unde acesta s-a si linistit. Saptamana aceasta am avut trei cazuri separate in care posesori de terminale Galaxy Note 7 au afirmat ca au fost treziti din somn de catre terminale Galaxy Note 7 care au luat foc si scoteau fum.

In baza acestei inregistrari puteti vedea si voi cam cat de preiculos poate fi Galaxy Note 7 si cat de mult te poti speria din cauza terminalului. Din pacate, unele persoane pot avea tacuri de panica, sau chiar mai rau, daca se trezesc intr-o camera plina de fum, asa ca decizia Samsung de a scoate dispozitivul din vanzare este foarte buna.