Galaxy Note 7 trimite milioane de clienti catre iPhone 7

Galaxy Note 7 va creste cu pana in 7 milioane de unitati vanzarile iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urmatoarele luni.

Saptamana trecuta analistii au inceput sa anunte primele probleme pentru compania Samsung din cauza Galaxy Note 7, unii afirmand ca vanzarile iPhone 7 ar putea creste cu pana la 8 milioane de unitati. Saptamana acasta noi informatii de la un analist cunoscut sugereaza faptul ca in realitate cifra ar fi de 5 – 7 milioane de unitati.

Returnand Galaxy Note 7, clientii Samsung trebuie sa aleaga intre alt produs al companiei, returnarea banilor, sau un produs competitor, plus o eventuala diferenta. Aceasta din urma optiune ar urma sa trimita multi clienti Samsung catre Apple si iPhone 7, insa cei de la Huawei urmeaza sa aiba deasemenea parte de atentia oamenilor.

Conform analistului, milioane de oameni care cumparau produse Samsung si-ar fi pierdut increderea in compania coreeana si ar alege iPhone 7, sau alte produse ale Huawei. Se pare ca vasta majoritate a celor care intentioneaza sa paraseasca Samsung au detinut in trecut un terminal iPhone, deci vorbim despre utilizatori fara loialitate spre vreun brand.

Galaxu Note 7 trimite milioane de clienti catre iPhone 7

Este greu de spus cam cati dintre cei care au cumparat iPhone 7 fac parte din aceasta categorie, insa este clar ca unii clienti Samsung vor renunta cu siguranta la brand. Altii, pe de alta parte, refuza chiar sa-si returneze terminalele Galaxy Note 7, in naivitatea lor, asa ca ramane de vazut in final cam cat va castiga Apple de pe urma acestui dispozitiv.

Conform acestui analist, in lumea intreaga s-ar fi inregistrat 12 milioane de comenzi pentru Galaxy Note 7, o cifra absolut remarcabila, iar macar jumatate dintre acestea se vor redirectiona spre Apple. Restul va fi impartita intre Samsung si restul producatorilor de terminale Android, utilizatorii avand foarte multe optiuni din acest punct de vedere.

“Consumers that have switched from Note 7 to iPhone after the recall and halted production can be identified as having the following characteristics: (1) no trust in the Samsung brand anymore; (2) could be former iOS users; (3) like dual camera feature; and (4) like the subsidy packages of telecom operators (iPhone 7 and 7 Plus were the most promoted flagship models in September).”

Mai toti analistii dau sanse foarte mari ca vanzarile iPhone 7 sa creasca substantial din cauza problemelor pe care le-a avut Galaxy Note 7 in ultimele saptamani. In realitate, este putin probabil sa aflam daca Apple va castiga ceva, sau nu, din acest fiasco.

iphone-7-vanzari-galaxy-note-7-kgi

7 COMENTARII

  1. Salut zaone,daca imi iau un i7 plus din US,voi avea garantie in romania? Citisem ca inainte garantia era doar pe continente,s-a mai schimbat de atunci?

  2. Eu am avut un 5s luat din state, garantie + apple care 2 ani si cand am avut probleme cu el nu l-au primit . . . .au spus ca garantia din state nu e valabila in europa . . . nu stiu cum mai e acum . . . ma gandesc ca ar trebuii sa fie valabila

  3. Eu am iPhone luat din Canada, când locuiam acolo. M-am mutat în Elveția și l-am reparat in garanție, la Geneva. Deci e valabila.