Apple Watch Nike+ va fi lansat pe 28 octombrie

Fara a face vreun anunt oficial, compania Apple a publicat astazi data de lansare pentru Apple Watch Nike+, noul smartwatch urmand a fi pusa in vanzare pe 28 octombrie. Apple nu anuntase in septembrie data la care urmeaza sa inceapa sa vanda noul smartwatch, asa ca aparitia acestei date confirma faptul ca dispozitivul va fi lansat luna aceasta.

Apple Watch Nike+, care are o bratara special creata de catre Apple, va fi disponibil pentru precomanda la preturi care incep de la 369 de dolari pentru modelul de 38mm si 399 de dolari pentru cel de 42. Spre deosebire de alte modele Apple Watch 2, singurul lucru diferit la exterior la modelul Nike+ este bratara perforata special colorata de Apple.

In ceea ce priveste watchOS, cei de la Nike au implementat modificari pentru sistemul de operare, acesta avand o serie de fete special create de catre designerii de la Nike. Mai mult decata tat, Apple Watch Nike+ are si complicatii care sunt oferite exclusiv in acest model de Apple Watch, insa e greu de spus daca diferenta de bani merita in vreun fel.

Separat de aceste schimbari software, orice Apple Watch 2 poate fi facut sa arate ca versiunea Nike+ cu bratara speciala pe care Apple o aplica pentru el. Avand in vedere ca vorbim despre o bratara dedicata unui model Apple Watch, Apple va evita cel mai probabil sa o vanda prin intermediul magazinului sau online.

apple-watch-nike-lansare