Apple anunta conferinta din 27 octombrie, prezinta noi Mac-uri

Cu doar cateva minute in urma compania Apple a anuntat oficial conferinta din 27 octombrie in cadrul careia va prezenta noi modele ale MacBook.

Cu doar cateva minute in urma compania Apple a anuntat oficial conferinta din data de 27 octombrie in care urmeaza sa prezinte MacBook Pro si MacBook Air 2016. Separat, cei de la Apple ar putea prezenta inclusiv un nou model al iMac, sau poate chiar un ecran Thunderbolt 5K, insa detalii cu privire la aceste doua produse deocamdata nu se cunosc.

Conferinta Apple din 27 octombrie urmeaza sa aiba loc in campusul sau din Cupertino, deci va fi una de mici dimensiuni, pe masura popularitatii produselor prezentate. Conferinta a fost zvonita dimineata ca urmand a avea loc pe 27 octombrie, iar acum cei de la Apple au confirmat-o prin trimiterea de invitatii dedicate evenimentului in sine.

In baza informatiilor care exista acum, compania Apple va prezenta un MacBook Pro cu un design imbunatatit, aceasta fiind prima schimbare majora facuta in ultimii 4 ani. MacBook Pro 2016 urmeaza sa aiba un panou OLED deasupra tastaturii, el permitand controlarea unora dintre functiile sistemului de operare, dar si ale aplicatiilor.

Apple anunta conferinta din 27 octombrie, prezinta noi Mac-uri

Separat, MacBook Pro 2016 urmeaza sa aiba un design imbunatatit cu un profil mai subtire, compania Apple urmand a elimina portul USB standar si pe cel MagSafe, unul USB-C urmand a fi integrat. Procesorul si placa video urmeaza sa fie deasemenea imbunatatite, iar aici se opresc noutatile pentru aceasta categorie de produse.

In cazul MacBook Air 2016 compania Apple intentioneaza doar sa implementeze hardware mai bun, adica un procesor imbunatatit si probabil o placa grafica integrata mai buna. Modelul cu ecran de 11 inch urmeaza sa fie scos din productie, intreaga atentie urmand a fi directionata doar spre cel de 13 inch, dar si pe MacBook, care are un ecran de 12 inch.

Un model actualizat al iMac si-ar putea face deasemenea aparitia in data de 27 octombrie, iar el ar putea contine placi video AMD imbunatatite si poate un procesor Intel mai performant. Conferinta va fi transmisa in direct de catre compania Apple pe data de 27 octombrie si desigur ca va astept aici pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne fie aratat.

conferinta-apple-mac-27-octombrie

18 COMENTARII

  1. Dupa mesaj..sigur va fi o zi mare pt MAC. Probabil vom avea redesign nu doar la macbook pro…mai mult ca sigur cam toate vor primi ceva.

  2. corect…lumea nu stie ca exista produse tot pe acolo iar daca le compari la rece…mac este cu o clasa peste orice windows oem

  3. O sa avem o saptamana interesanta..parca pe 25 Oct Xiaomi se zvoneste ca ar anunta un telefon bezel-less, pe 26 Oct sa vedem ce mai ofera Microsoft,iar pe 27 crema cremelor-macurile si tot ce tin de ele…poate si thunderbolt display si noi airport extreme care inca nu are nici macar tehnologia ac

  4. mac este singurul produs apple caruia nu as vrea sa fie modificat, e perfect asa. . . . poate doar componente mai performante