Apple participa la Mobile World Congress 2017

Pentru prima oara in ultimii 8 ani, compania Apple va participa la Mobile World Congress 2017, sau cel putin asta afirma organizatorii celebrului eveniment din Barcelona. In cadrul website-ului care listeaza companiile participante la eveniment, cei de la Apple apar cu spatiu explozitional in hala 8.1, avand un stand dedicat cel mai probabil pentru prezentarea de aplicatii.

In imaginea de mai jos puteti vedea cuma rata listarea pentru cei de la Apple, ei avand un stand numit App Planet, denumirea fiind similara cu cea a emisiunii TV pe care compania o sponsorizeaza. Apple a anuntat in 2009 ca nu va mai participa la vreun Mobile World Congress, iar pana acum s-a tinut de cuvant, dar din 2017 lucrurile se vor schimba.

Cei de la Apple au renuntat sa mai participe la CES si Mobile World Congress deoarece a afirmat ca nu mai are nevoie de asemenea conventii pentru a-si face produsele cunoscute. In aceasta idee, aparitia companiei ca unui dintre participantii la Mobile World Congress este foarte curioasa in momentul de fata, detalii nefiind deocamdata disponibile.

As vrea sa spun ca listarea este una eronata, insa este putin probabil ca organizatorii Mobile World Congress sa fi facut o greseala atat de mare. Mobile World Congress 2017 va fi organizat in Barcelona in perioada 27 februarie – 2 martie 2017, o multitudine de producatori de smartphone-uri urmand a fi prezenti acolo.

apple-mobile-world-congress-2017