iPhone 7 ar fi ars partial interiorul unei masini

iPhone 7 ar fi explodat intr-o masina, arzand partial interiorul acesteia, dar si unele haine sub care era ascuns de catre proprietarul sau.

Un iPhone 7 ar fi ars partial interiorul unei masini, conform unui barbat din SUA, care sustine ca noul smartphone Apple i-a cauzat foarte mari probleme zilele trecute. Terminalul fusese cumparat cu doar o saptamana in urma si se pare ca ar fi luat foc dupa ce ar fi fost lasat in masina, sub niste haine, in timp ce proprietarul facea surfing.

Proprietarul sustine ca terminalul iPhone 7 nu a fost lovit in vreun fel inainte de a fi lasat in masina si ca a fost incarcat tot timpul doar cu accesoriile originale primite de la Apple. In ciuda acestui lucru, el sustine ca terminalul i-ar fi ars haine sub care se afla, dar si o parte din interiorul masinii, in zona in care fusese lasat si acoperit cu hainele.

Este greu de spus daca vorbim despre o baterie defecta, sau daca masina s-a incalzit extrem de tare incat a generat aceasta explozie a iPhone 7. Indiferent de situatie, compania Apple a declarat ca este constienta de acest incident si ca il investigheaza pentru a afla daca exista vreo problema de fabricatie cu terminalele iPhone 7.

iPhone 7 ar fi ars partial interiorul unei masini

Pana acum am mai avut doua cazuri raportate cu terminale iPhone 7 care au explodat. In primul dintre ele terminalul a explodat in cutia in care era transportat, aceasta fiind lovita puternic, deci cauza este cel mai probabil acea lovitura. Al doilea incident a avut la baza nu un iPhone 7, ci o clona chinezeasca, ecranul acesteia crapandu-se, deci nu este vina Apple.

In aceasta situatie va fi interesant de vazut la ce concluzie se va ajunge, insa nu vorbim despre vreo problema cu bateriile iPhone 7. Daca iPhone 7 ar fi avut probleme cu bateriile, avand in vedere numarul foarte mare de unitati vandute, am fi avut extrem de multe incidente raportate, insa acest lucru nu s-a intamplat si nu se va intampla.

iphone-7-ars-interior-masina

iphone-7-ars-interior-masina-1

iphone-7-ars-interior-masina-2