Trei noi modele de Mac apar in documente oficiale

Va spuneam saptamana trecuta ca Apple va lansa 3 noi modele de Mac-uri in cursul acestei saptamani in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Cupertino. Conform unor informatii aparute saptamana trecuta, vorbim despre doua noi modele ale MacBook Pro si un nou MacBook cu ecran de 13 inch, insa acesta ar putea fi separat de seria Air.

Confirmand informatiile de saptamana trecuta, autoritatea de certificare a produselor vandute in Rusia a publicat astazi informatii care confirma oficial lansarea a 3 noi Mac-uri. Rusii au publicat in cadrul website-ului autoritatii de certificare o confirmare a faptului ca trei modele de laptop-uri Apple, cu identificatoarele A1706, A1707 si A1708, pot fi vandute in tara.

Aceste trei noi modele ale Mac ruleaza macOS 10.12, insa din pacate rusii nu ofera si detalii cu privire la specificatiile tehnice ale produselor, sau eventualele functii. Apple isi certifica produsele pentru vanzare in fiecare tara in care le pune in distributie, iar rusii au anuntat in avans inclusiv lansarea iPhone 7 si Apple Watch 2 pentru lumea intreaga.

In momentul de fata este foarte clar faptul ca Apple va lansa 3 noi modele de Mac-uri joi, iar din moment ce ele sunt certificate pentru vanzare, ar putea fi oferite spre precomanda chiar de saptamana aceasta. Joi vom afla si detaliile lor, iar pana atunci nu ne ramane decat sa vedem ce alte zvonuri mai apar in legatura cu ele.

mac-nou-apple

Articolul precedentGoogle Pixel vs iPhone 7 – inregistrarea video cinematica
Articolul următorVanzarile Apple Watch au scazut cu 70%
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.