MacBook Pro 2016 nu are tasta Escape

MacBook Pro 2016 nu va avea buton Escape pe tastatura standard integrata de catre compania Apple, implementarea ecranului OLED ducand la disparitia sa.

Integrarea unui ecran OLED deasupra tastaturii MacBook Pro 2016 lasa utilizatorii fara tasta Escape folosita pentru atat de multe situatii in viata de zi cu zi. Primele imagini cu noul MacBook Pro 2016 dezvaluie faptul ca intregul rand superior de taste al tastaturii laptop-ului a disparut si este inlocuit de catre un ecran OLED, personalizabil.

Printre acele taste care au disparut se numara si tasta Escape, aceasta fiind folosita pentru a anula o varietate de actiuni din interiorul aplicatiilor, sau a sistemului de operare. Eliminarea tastei Escape din MacBook Pro 2016 presupune si implementarea unei noi optiuni in aplicatia de preferinte a sistemului de operare, ea permitand modificarea functionalitatii unei alte taste din tastatura pentru a o indeplini pe cea a butonului Escape, acum defunct.

Modificarea functionalitatii unei alte taste pentru a o oferi pe cea a butonului Escape este o miscare necesara, dar nu laudata de catre viitorii clienti ai MacBook Pro 2016. Desi schimbarea este usor de inteles, ea va genera probleme destul de mari pentru multi utilizatori, care o vor critica intens in diverse medii online.

Voi ce parere aveti despre eliminarea tastei Escape din noul MacBook Pro 2016 ?

macbook-pro-2016-tasta-escape

Articolul precedentiPhone 7 nu ajuta Apple sa-si creasca vanzarile
Articolul următorGalaxy Note 7 – europenii refuza sa predea unitatile
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.