Prima Pagina MacBook Pro MacBook Pro 2016 nu are tasta Escape

MacBook Pro 2016 nu are tasta Escape

MacBook Pro 2016 nu va avea buton Escape pe tastatura standard integrata de catre compania Apple, implementarea ecranului OLED ducand la disparitia sa.

Integrarea unui ecran OLED deasupra tastaturii MacBook Pro 2016 lasa utilizatorii fara tasta Escape folosita pentru atat de multe situatii in viata de zi cu zi. Primele imagini cu noul MacBook Pro 2016 dezvaluie faptul ca intregul rand superior de taste al tastaturii laptop-ului a disparut si este inlocuit de catre un ecran OLED, personalizabil.

Printre acele taste care au disparut se numara si tasta Escape, aceasta fiind folosita pentru a anula o varietate de actiuni din interiorul aplicatiilor, sau a sistemului de operare. Eliminarea tastei Escape din MacBook Pro 2016 presupune si implementarea unei noi optiuni in aplicatia de preferinte a sistemului de operare, ea permitand modificarea functionalitatii unei alte taste din tastatura pentru a o indeplini pe cea a butonului Escape, acum defunct.

Modificarea functionalitatii unei alte taste pentru a o oferi pe cea a butonului Escape este o miscare necesara, dar nu laudata de catre viitorii clienti ai MacBook Pro 2016. Desi schimbarea este usor de inteles, ea va genera probleme destul de mari pentru multi utilizatori, care o vor critica intens in diverse medii online.

Voi ce parere aveti despre eliminarea tastei Escape din noul MacBook Pro 2016 ?

macbook-pro-2016-tasta-escape

 • Srb Srb

  Foarte bine..oricum este schimbata cu tasta oled “cancel” si poate fi customizata dupa cum este scris si in articol sau si mai este si o combinatie de taste pt a obtine acelasi efect

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  deja nu ma mai mira toate schimbarile astea idioate

 • Srb Srb

  ramai cu vechiturile de pe piata

 • Orion4tech

  Foarte inovativ ce sa zic.

 • adikenzie

  Dupa fiecare comentariu de pe aici imi dau seama ca romanul e din ce in ce mai in urma cu tehnologia…

 • Aitistic Media

  Inovația înseamnă înseamnă schimbare, deci orice schimbare este bine venită.

 • Srb Srb

  Se pare ca Oled magic toolbar va fi sustinuta si va vea toucid securizat printr-un cpu arm