Microsoft Surface Studio – competitorul iMac

Microsoft Surface Studio este un PC all-in-one pe care compania americana l-a prezentat astazi, el avand inovatii de exceptie.

S-a zvonit ca Microsoft urmeaza sa lanseze un PC all in one care va concura cu iMac, iar astazi compania americana a lansat Surface Studio, pe care il vedeti in clipul video de mai jos. Vorbim despre un calculator all in one care este compus dintr-un monitor principal si o unitate centrala amplasata la baza sa, el fiind cu adevarat impresionant.

In baza prezentarii pe care o puteti vedea mai jos, puteti observa ca Microsoft a un PC cu un design foarte interesant si potrivit cu intreaga serie Surface. Conform celor de la Microsoft, Surface Studio are cel mai subtire ecran LCD din lume, cu o grosime de doar 12.5 milimetri la diagonala de 28 inch pe intreaga sa suprafata.

Ecranul implementat de catre Microsoft in Surface Studio afiseaza 13.5 milioane de pixeli, deci cu 63% mai multi decat ecranul 4K al unui televizor cu aceeasi diagonala. Surface Studio este creat special pentru graficieni, fotografi sau videografi si designeri, el avand capacitatea de a reda o gama mult mai mare de culori decat un ecran normal.

Microsoft Surface Studio – competitorul iMac

https://www.youtube.com/watch?v=BzMLA8YIgG0

Cu un aspect ratio de 3:2 si 192 pixeli per inch, un procesor Intel de generatia a 6-a si o placa grafica Nvidia GTX 980M, Surface Studio este un monstru perfect pentru profesionistii foto/video. Totusi, partea cea mai interesanta este ca vorbim despre un monitor touchscreen si desre chingi care permit ajustarea unghiului de folosire.

Compania Microsoft le ofera profesionistilor optiunea de a utiliza mainile sau un stylus pentru a controla Surface Studio, dar si posibilitatea de a-l aranja in orice orientare. Spre deosebire de trendul de acum, Surface Studio are 4 porturi USB 3.0 si niciunul USB-C, dar are doua camere integrate si difuzoare stereo Dolby 2.1

Iata specificatiile tehnice complete ale Surface Studio :

  • Display: 28-inch 4500 x 3000 PixelSense LCD (192 PPI), 3:2 aspect ratio, Adobe sRGB and DCI-P color settings, 10-point multitouch
  • Processor: 6th-generation Intel Core i5 or Core i7
  • Storage: 1TB or 2TB hybrid drive
  • Memory: 8GB, 16GB, or 32GB of RAM
  • Graphics: GeForce GTX 965M 2GB (in Core i5 Studio) or GTX 980M 4GB (in Core i7 Studio)
  • I/O: 4 USB 3.0 (one high power), 3.5mm headphone jack, SD card slot, ethernet, Mini DisplayPort
  • Wireless: 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0
  • Cameras: 5MP front camera with Windows Hello support, 1080p video rear camera
  • Sound: Stereo 2.1 Dolby audio

Surface Studio este un calculator exceptional, insa calitatea are pretul sau, asa ca vorbim despre preturi de 2,999 dolari, 3,499 dolari si 4,199 dolari, in functie de componentele interne. In aceasta idee, el va fi cumparat doar de catre cei care il folosesc la adevarata sa valoare, lucru foarte usor de inteles, avand in vedere categoria in care se afla.

microsoft-surface-studio

microsoft-surface-studio-1