Facebook are noi functii pentru Halloween

Facebook a lansat noi butoane si masti pentru Halloween, unii utilizatori putandu-se bucura deja de ele.

Zilele trecute compania Facebook si-a actualizat aplicatia pentru iPhone si iPad, iar in cadrul sau a implementat o serie de elemente noi special pentru Halloween. Cei de la Facebook le permit utilizatorilor sa foloseasca acum noi butoane pentru a interactiona cu postarile facute de catre prietenii lor, dar sa si aplice masti pentru transmisiunile in direct facute prin aplicatie.

Pentru inceput, aplicatia permite folosirea unor noi butoane de interactiune in locul celor like/love, etc, acestea din urma fiind special gandite pentru Halloween. Conform celor care le au deja disponibile, noile butoane inclus: o mana de schelet, o bomboana in forma de inima, o vrajitoare, o fantoma, monstrul lui Frankenstein si un dovleac.

Aceste butoane sunt afisate imediat dupa ce utilizatorul incearca sa interactioneze cu o postare pentru a o aprecia, insa doar in anumite zone de pe glob, cei de la Facebook evitand sa spuna care sunt acestea.

facebook-butoane-interactiuni-halloween

Cea de-a doua parte a schimbarii are legatura cu Facebook Live, compania americana permitand acum folosirea unei serii de masti pentru Halloween. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste masti pe care Facebook ne permite sa le aplicam, ele acoperind in mod inteligent fata utilizatorului in timpul transmisiunii.

Mastile sunt disponibile in meniul care ne permite sa aplicam filtre in timpul transmisiunilor Facebook Live, insa desigur ca doar anumite tari le au disponibile. Mai exact, doar utilizatorii din SUA, Marea Britanie si Noua Zeelanda se pot bucura de ele, deci in Romania nu le veti putea folosi, din pacate.

facebook-halloween

facebook-halloween-1

facebook-halloween