iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black vor fi livrate mai rapid

iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black comandate deja, sau comandate acum, vor fi livrate mai rapid de catre compania Apple.

Daca ati facut deja o comanda pentru un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus jet black si ati primit un termen de livrate foarte indepartat, ei bine astazi am o veste buna pentru voi. Compania Apple a redus in Apple Store Online timpii de livrare ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black cu nu mai putin de 2 saptamani, deci vorbim despre o imbunatatire foarte mare.

Practic, timpii de livrare ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black au scazut de la 6 – 8 saptamani la 4 – 6 saptamani pentru toate comenzile plasate acum de catre clienti. Practic. orice client care comanda acum unul dintre cele doua modele, are sanse foarte mari sa-si primeasca produsul pana la sfarsitul lunii noiembrie de la compania Apple.

Cei care au comandat deja iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black de la compania Apple si au primit timpi de livrare pentru noiembrie, ar trebui sa isi primeasca terminalele mai repede. Este greu de spus cu cat va fi redus timpul de livrare, insa acest lucru ar trebui sa fie vizibil in contul vostru din magazinul online al companiei Apple.

Pentru comenzile iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black plasate in Romania situatia ar trebui sa fie similara, insa la noi probabil nu veti afla cu cat mai repede se vor livra comenzile. Magazinele noastre nu ofera informatii de acest gen, din pacate, asa ca puteti spera sa va primiti terminalele mai repede decat vi se spusese initial de catre magazin.

Desigur ca nu va pot asigura de faptul ca orice comanda pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black facuta deja in Romania de ceva vreme va fi livrata mai repede, insa teoretic asa ar trebui sa stea lucrurile.

iphone-7-si-iphone-7-plus-jet-black-livrare