Emporio Armani a intrat in domeniul ceasurilor inteligente

Luand exemplul Apple, Garmin sau Samsung, Michael Kors si Emporio Armani au intrat in domeniul ceasurilor inteligente.

Totusi, cei de la Emporio nu au anuntat cu surle si trambite iubitorilor de brand un ceas inteligent cu Android Wear sau un set stufos de functii inutile. Gadget-ul este mai degraba un ceas connectat la telefon care, permite utilizatorului sa primeasca notificarile cele mai importante din timpul zilei. In plus de asta, sunt si alte optiuni prin intermediul caruia poate interactiona cu, cateva functii iPhone sau Android.

Ca si in cazul Michael Kors, Emporio Armani Connected arata ca ceas clasic al brandului si este disponibil în mai multe variante, cu cadrane de culori diferite si bratari din piele sau metal. Ceasul monitorieaza toate aspectele efortului fizic, de la numarul de pasi până la cicluri de somn, poate notifica daca se primeste un mesaj important sau un apel telefonic. Nu se pot primi mesaje si nici nu se poate vorbi la telefon cu el. Deasemenea, are si un buton dedicat pentru a schimba o melodie sau pentru a va localiza telefonul in casa.

 Desi poate v-ati gandit ca ar putea costa o avere, pretul de achizitie pentru smartwatch Emporio variaza de la 250 pana la 400$ si poate fi achizitionat de pe site-ul companiei.