iOS 10.2 public beta 1 a fost lansat

iOS 10.2 public beta 1 a fost lansat de catre compania Apple pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch.

iOS 10.2 public beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, la doar o zi distanta dupa ce iOS 10.2 a fost oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. V-am spus ieri care sunt noutatile iOS 10.2, iar ele se pastreaza inclusiv in versiunea public beta, avand in vedere ca vorbim despre exact acelasi build, doar ca este oferit utilizatorilor obisnuiti.

iOS 10.2 public beta 1 poate fi instalat in momentul de fata de catre oricare dintre utilizatorii de iPhone, iPad sau iPod Touch din lumea intreaga, fara restrictii. In aceasta idee, oricine se poate bucura de schimbarile oferite prin iOS 10.2 public beta 1 de catre compania Apple, iar prima impresie a fost una foarte buna pentru mine.

iOS 10.2 public beta 1 a fost lansat

iOS 10.2 public beta 1 poate fi instalat de catre cei care au deja un profil beta in terminale prin sistemul Actualizare Software, Software Update, al iOS. Pentru a face acest lucru va trebui sa vizitati Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati instructiunile afisate pe ecranele iDevice-urilor.

Daca nu aveti acest profil instalat in terminalele voastre, atunci va trebui sa vizitati beta.apple.com prin Safari si sa faceti instalarea manual. iOS 10.2 public beta 1 are multe imbunatatiri nevazute, dar si unele schimbari pentru interfata care aduc o serie de functii foarte utile pentru toata lumea.

ios-10-2-public-beta