iOS 10.1.1 – autonomia bateriei si performantele

iOS 10.1.1 are performante foarte bune si o autonomie a bateriei neschimbata, experienta totala de utilizare incurajand instalarea.

iOS 10.1.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple si sunt sigur ca multi dintre voi sunteti curiosi sa aflati care este autonomia bateriei, care sunt performantele si care este experienta totala. Lansarea iOS 10.1.1 a luat pe toata lumea prin surprindere, insa partea buna este ca vorbim despre schimbari benefice pentru toata lumea.

V-am prezentat inca de zilele trecute performantele iOS 10.1.1 si ati vazut ca ele sunt foarte bune, in cazul iPhone 7 si iPhone 7 Plus ele imbunatatindu-se. Pe vechile iPhone, iPad si iPod Touch iOS 10.1.1 este la fel de rapid precum iOS 10.1, deci din acest punct de vedere nu exista diferente, asa ca veti avea parte de o experienta de utilizare foarte buna.

Nici in cazul autonomiei bateriei nu exista diferente in rau in iOS 10.1.1 fata de iOS 10.1 sau versiunile anterioare, iDevice-urile functionand pentru aceeasi perioada de timp. M-as hazarda sa spun ca exista o crestere de cateva minute in utilizare pe iPhone 7 Plus, insa ea este atat de nesemnificativa incat poate fi pusa pe seama modului de utilizare si nu pe vreo imbunatatire a Apple.

iOS 10.1.1 – autonomia bateriei si performantele

In ceea ce priveste experienta generala de utilizare a sistemului de operare, desigur ca nu exista diferente in rau nici aici, Apple doar rezolvand probleme. iOS 10.1.1 este o versiune menita doar sa rezolve probleme de functionare pentru a imbunatati experienta de utilizare, deci nu aveti ce sa stricati la dispozitive, daca faceti instalarea.

In aceasta idee, iOS 10.1.1 merita instalat pentru ca nu exista riscul sa schimbati in rau experienta de utilizare a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre. Cel putin aceasta este situatia in tot ceea ce au declarat mai toti cei care au instalat iOS 10.1.1 in ultimele doua zile, asa ca ar trebui sa va bucurati doar de o schimbare in bine.

Pana acum nu as putea sa recomand cuiva sa evite iOS 10.1.1 din vreun motiv sau altul, asa ca sunt curios care este experienta voastra.

ios-10-1-1-autonomie-performante-merita