Prima Pagina smartphone Marea problema a unui smartphone bezel-less

Marea problema a unui smartphone bezel-less

Ecranul unui Xiaomi Mi Mix s-a crapat in timp ce era testat inaintea lansarii, demonstrand fragilitatea acestui tip de smartphone.

Cu putin peste o saptamana in urma a fost prezentat Xiaomi Mi Mix, un smartphone al carui ecran acopera aproape intregul panou frontal al dispozitivului. Lumea a apreciat extrem de mult inventivitatea celor de la Xiaomi si ideea de a lansa un asemenea produs, insa desigur ca el vine si cu unele compromisuri, dupa cum vedeti in imaginea de mai jos.

Mai exact, unul dintre cei care testeaza Xiaomi Mi Mix inaintea lansarii a reusit sa-i crape ecranul si o parte din carcasa creata de catre compania Xiaomi. Terminalul a fost scapat din mana in timpul folosirii, ia in baza rezultatului este foarte clar ca el trebuie inlocuit in totalitate deoarece inlocuirea doar a ecranului, sau a carcasei, este imposibila.

Xiaomi a creat o carcasa din ceramica pentru Xiaomi Mi Mix, iar din pacate imaginea de mai jos ne arata cat de fragile sunt terminalele de acest gen. Un smartphone al carui ecran se intinde pe intreaga suprafata a panoului frontal este foarte greu de protejat, sau chiar imposibil daca el mai este curbat si in exteriorul carcasei.

Dupa lansarea Xiaomi Mi Mix vom vedea tot mai multe dovezi ale faptului ca alegerea unui asemenea smartphone nu este o idee chiar atat de buna pentru cei neindemanatici. Desigur ca a vedea mai multe informatii pe ecran este grozav, dar trebuie sa stiti si ce compromisuri trebuie sa faceti pentru a avea parte de aceasta schimbare.

xiaomi-mi-mix-ecran-crapat

LIKE
Articolul anteriorApple ieftineste preturile SSD-urilor pentru Mac
Urmatorul articolMacBook Pro se repara extrem de greu