Huawei Mate 9 Porsche Design costa 1500 de dolari

Huawei Mate 9 Porsche Design a fost prezentat astazi si costa 1500 de dolari, un pret ridicol de mare pentru un produs chinezesc.

Huawei Mate 9 Porsche Design a fost prezentat astazi de catre compania Huawei ca o versiune premium a Huawei Mate 9, dar cu un design facut in Germania. Cei de la Huawei au colaborat cu Porsche pentru a crea design-ul smartphone-ului, iar asta inseamna ca pretul de vanzare al acestui produs este ridicol de scump pentru un smartphone chinezesc.

Huawei Mate 9 Porsche Design are un pret de vanzare de aproximativ 1500 de dolari, da ati citit bine, Huawei se asteapta ca unii oameni sa plateasca atat de multi bani pentru un smartphone al lor. Lasand la o parte faptul ca brand-ul nu este privit ca unul premium, extrem de putine persoane ar fi dispuse sa cheltuie atat de multi bani pentru un smartphone.

Huawei Mate 9 Porsche Design are specificatii similare cu cele ale Huawei Mate 9, diferentele stand in faptul ca versiunea mai scumpa are cate ceva in plus. Vorbim despre 256 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM, in loc de 4 GB in versiunea standard, iar pretul mare le va aduce oamenilor si functionalitate ceva mai fluida pentru sistemul de operare Android.

Cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, Huawei Mate 9 Porsche Design este superior modelului standard, dar daca Porsche nu-l da gratuit la achizitia unei masini, nu prea vad cine-l va cumpara. Huawei forteaza nota prezentandu-se ca un brand premium, cand toata lumea stie ca este un brand chinezesc cu smartphone-uri care ofera o experienta pe masura.

Desi Huawei Mate 9 Porsche Design are specificatii de top, One Plus 3 are specificatii apropiate la aproape o cincime din pret.

“Porsche Design Huawei Mate 9 features seamless curved edges, a graphite finish and stylish black coloring combined with the latest technology. This is perfectly complemented ‘under the hood’ by a unique, intuitive user interface that exudes sophistication thanks to Porsche Design’s signature design language. With a shared commitment to functional design, innovative craftsmanship and cutting-edge technology, the collaboration delivers highly discerning customers an unrivaled, premium smartphone experience; with revolutionary speed, extensive battery life and luxurious design cues.”

huawei-mate-9-porsche-design