Prima Pagina iPhone iPhone 7 SE nu va fi lansat in 2017 de Apple

iPhone 7 SE nu va fi lansat in 2017 de Apple

Daca in 2017 aveati asteptati ca Apple sa lanseze un nou model din seria SE a iPhone, ei bine din pacate asteptarile voastre nu prea au baza reala. Conform unui analist care pana acum a ghicit bine ceea ce face Apple, iPhone 7 SE, sau cum s-ar putea numi o eventuala continuare a iPhone SE, nu va fi lansat in 2017 de catre Apple.

Analistul sustine ca vanzarile iPhone vor scadea simtitor in primul trimestru fiscal al anului 2017, iar lipsa unui nou model al iPhone SE va fi una dintre cauze. Separat, vanzarile scazute ale iPhone 7 in China vor afecta serios incasarile companiei Apple in aceasta perioada a anului viitor, deci americanii nu vor fi “salvati” de noile modele ale iPhone lansate in septembrie.

iPhone SE a reusit sa ajute compania Apple sa-si creasca vanzarile in 2016, insa in 2017 cei din Cupertino nu pregatesc un model nou in aceasta serie. Realitatea este ca anul trecut au facut singura miscare pe care o mai puteau face in segmentul smartphone-urilor cu ecran de 4 inch fara a lansa efectiv un nou model al iPhone cu un asemenea ecran.

Avand in vedere popularitatea smartphone-urilor cu ecrane mari si faptul ca in 2017 vom avea un iPhone aniversar, prioritatile companiei Apple par sa fie complet altele. In aceasta idee, cei din Cupertino se vor concentra mai mult pe iPhone 8 si vor spera ca el sa fie un adevarat succes, ignorand seria de smartphone-uri cu ecrane de 4 inch si cresterea vanzarilor.

iphone-se-2017

 • superdry

  Titlul e … original ….

 • Kekulus

  Cat de stupid ar fi ca de la Iphone SE.. apoi sa iasa 7SE. Ori nu se va mai lansa nici un SE ori se va numi altfel ori se va numi SE2. Numai romanul spune 5SE la cel actual. Wtf?! E SE si atat!

 • Bogdan

  Detinator cumva?:))

 • Cojo

  Păcat,IPhone SE este printre cele mai potente smartphone-uri în momentul de față,iar în segmentul în care se încadrează este cel mai bun.

 • Patrick

  Kekulus mare dreptate ai cu 5SE:)))))

 • Mihai Zamfiroiu

  SE este un telefon super din punctul meu de vedere. Nici ca imi doream altceva mai mult!
  Este singura dimensiune de telefon care intr-adevar ma satisface total… Sper sa nu uite de noi, cei care nu dorim tablete in viitorul apropiat!

 • Catalin Petrisor

  Cum sa nu ti doresti SE , cand la sapunul de i6s ma tine bateria 6h utilizare si 36 h de la ultima incarcare😭

 • Catalin Petrisor

  Mai precis 6h10min utilizare, 38ore 20 minute repaus, baterie 2%😜

 • Sergiu Florian

  si cat vrei sa te tina 2 ani ??

 • RaduD

  Am si eu un SE in familie, de care suntem multumiti si cred ca ar fi utila inca o generatie