Prima Pagina iOS 51 de caractere emoji noi pregatite pentru iOS

51 de caractere emoji noi pregatite pentru iOS

Nu mai putin de 51 de caractere emoji noi au fost aprobate in cursul zilelor trecute de catre Consortiul Unicode pentru implementare in diverse sisteme de operare, inclusiv iOS. Mai jos puteti vedea cateva dintre caractere emoji pe care inclusiv compania Apple le va implementa in sistemul sau de operare, unele fiind controversate.

In imaginea de mai jos puteti vedea caractere emoji pentru o femeie care alapteaza, pentru o placinta, pentru un vampir, sau o farfurie zburatoare si o girafa. Exista desigur si altele mult mai controversate precum im zombie, sau reprezentari ale unor minoritati din SUA, asa ca lumea a inceput deja sa discute aprins despre ele pe internet.

Caracterele emoji de mai jos, plus alte cateva zeci, au fost aprobate de catre Consortiul Unicode pentru folosire in diverse sisteme de operare, sau alte medii online. Avand in vedere ca toate aceste caractere abia au fost publicate, ramane de vazut cat va dura pana cand ele vor deveni efectiv disponibile pentru folosire pentru toata lumea.

In iOS 10.2 au fost deja implementate unele caractere emoji noi de catre compania Apple, insa nu se stie daca si acestea noi vor fi disponibile, asa ca daca va plac, va trebui sa mai asteptati pana cand ele vor deveni disponibile.

emoji-controversate

 • Srb Srb

  Splendid ! Asa ceva nu gasesti pe prostiile de android

 • Daniel Razvan

  Nu stiu, deoarece nu sunt utilizator de Android… dar nu totul este splendid la Apple si mai ales nu prin implementarea unor noi caractere emoji. Doar asta consta in splendoare ???

 • Srb Srb

  da este splendid…cred ca nici nu ii costa ceva…timp sau bani, pur si simplu le arunca acolo

 • John McClane

  Inovatia Apple…