Black Friday 2016 la iPhone 7 – ce reduceri vor fi ?

Black Friday 2016 ne va aduce reduceri la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele urmand a fi de maxim 15% din pretul de baza.

Black Friday 2016 va aduce reduceri la iPhone 7 si iPhone 7 Plus in Romania, asa cum se intampla in fiecare an cu fiecare model nou al iPhone lansat pe pietele globale. In fiecare an evenimentele Black Friday aduc primele reduceri reale pentru noile modele de terminale iPhone lansate de catre compania Apple toamna, iar acelasi lucru se va intampla si acum.

Reduceri la iPhone 7 si iPhone 7 Plus vom avea cu ocazia Black Friday 2016 la toate magazinele importante, sau mai putin importante, din Romania. Stiu ca multi dintre voi va asteptati sa aveti parte de asa ceva si nu veti ramane dezamagiti de existenta lor, desi s-ar putea sa ramaneti dezamagiti de procentul de reducere care urmeaza sa fie aplicat.

Parerea mea este ca in cazul Black Friday 2016, reducerile la iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi de pana in 10% din pretul de baza la care sunt vandut produsele acum. Acelasi tip de reducere il ofera si compania Apple in cadrul Apple Store, iar in Romania nu cred ca vom avea parte de ceva mai mult, cel putin pentru terminalele cu 32 GB spatiu de stocare.

Black Friday 2016 la iPhone 7 – ce reduceri vor fi ?

In aceasta idee, cred ca reducerile la iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru Black Friday 2016 vor aduce iPhone 7 32 GB la valoarea de 3000 LEI in cursul zilei de vineri. Cam asa au stat lucrurile in fiecare an de Black Friday, iar anul acesta nu prea vad de ce reducerea ar putea fi mai mare decat atat, desi exista sansa ca ea sa fie chiar mai mica.

In cazul iPhone 7 Plus 32 GB, cred ca pretul va ajunge in jurul valorii de 3550 – 3600 LEI in cadrul Black Friday 2016, deci tot de aproximativ 10%. In cazul iPhone 7 si iPhone 7 Plus mai scumpe, reducerile pentru Black Friday 2016 ar putea ajunge chiar si pana la 15% din pretul actual, deci probabil de pana in 500 LEI, in functie de ceea ce vor magazinele.

Indiferent cat de mari vor fi reducerile la iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru Black Friday 2016, este clar ca ele vor exista la toate magazinele care vand aceste produse. Acestea fiind spuse, voi ce reduceri ati dori sa vedeti la iPhone 7 de Black Friday 2016 ?

In zilele urmatoare, pana vineri si inclusiv, veti gasi pe iDevice.ro cele ma ibune reduceri disponibile pentru iPhone 7 si multe alte produse Apple, in Romania.

black-friday-2017-iphone-7-reduceri