Prima Pagina Black Friday Black Friday 2016 la Digi Mobil – reduceri la abonamente si telefoane

Black Friday 2016 la Digi Mobil – reduceri la abonamente si telefoane

Black Friday 2016 la Digi Mobil vine cu reduceri de 50% la abonamentele de telefonie mobila si 400 LEI pret redus la telefoanele mobile.

Black Friday 2016 la Digi Mobil se numeste de fapt Gold Friday, in viziunea lor, insa vine cu reduceri la abonamente si telefoane, la fel precum la restul operatorilor de telefonie mobila. Oferta pentru Black Friday 2016 la Digi Mobil a fost anuntata saptamana trecuta si este derulata in perioada 11 noiembrie – 21 noiembrie, deci pana luna viitoare.

Conform operatorului de telefonie mobila Digi Mobil, Black Friday 2016 vine cu reduceri de 50% la abonamentele de telefonie mobila timp de pana la 12 luni, sau reduceri la telefoane. In cazul telefoanelor vorbim despre reducere de 400 LEI la achizitionarea unui telefon mobil impreuna cu un abonament de telefonie mobila.

Black Friday 2016 la Digi Mobil este gandit pentru cei care isi porteaza numarul in reteaua operatorului de telefonie mobila, oferta fiind disponibila in toate magazinele digi. In imaginile de mai jos puteti vedea toate reducerile pe care le ofera operatorul de telefonie mobila, ele urmand probabil a se mentine si dupa craciun.

Black Friday 2016 la Digi Mobil – reduceri la abonamente si telefoane

Mai jos aveti toate promotiile pe care cei de la Digi Mobil le ofera in momentul de fata in cadrul campaniei de reduceri Black Friday 2016.

black-friday-2016-digi-mobil-reduceri-abonamente-telefoane

black-friday-2016-digi-mobil-reduceri-abonamente-telefoane-1

black-friday-2016-digi-mobil-reduceri-abonamente-telefoane-2

black-friday-2016-digi-mobil-reduceri-abonamente-telefoane-3

black-friday-2016-digi-mobil-reduceri-abonamente-telefoane-4

 

 • Călin.

  Au semnal ok… net bun Digi? Ca vad ca au oferte bunicele. Eu stau in Bistrita, si as vrea sa ma portez la ei.

 • adikenzie

  Viteza internetului cam lasa de dorit.. dar daca asta nu e o problema, merita sa te muti la ei.

 • Danut Mihai Florian

  In Cluj, netul de 1gbps merge cu 920mbps adica echivalentul la vreo 85 MBs, deci e destul de ok, avand in vedere pretul. Eu sunt foarte multumit.

 • adikenzie

  @Daniel In Cluj nu prea.. azi m-am portat pe Orange. Cu 10 Euro, 6GB net dupa care scade viteza + minite si sms nelimitate in orice retea

 • Călin.

  E clar… deci traficul nu ramane constant? Apropo ce beneficii ai primit la portarea in Orange si la ce pret?

 • adikenzie

  @Calin Ce am scris mai sus e oferta de la Orange. La Digi aveam 10GB in loc de 6GB, dar vitezele Digi sunt mult inferioare orange + ca abia au 4G pe undeva…