Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 ar fi ars mana unei femei insarcinate

iPhone 7 ar fi ars mana unei femei insarcinate

Un iPhone 7 lasat la incarcat ar fi provocat arsuri pe mana unei femei in timp ce aceasta dormea peste dispozitiv.

Un iPhone 7 aflat la incarcat ar fi ars mana unei femei insarcinate in timp ce aceasta dormea, povestea venind direct din Australia, tara in care un alt iPhone 7 ar fi ars acum cateva saptamani interiorul unei masini. In poza de la finalul acestui articol puteti vedea tipul de arsura pe care femeia l-a resimtit, ea fiind una superficiala, conform medicilor.

Femeia a ajuns la spital cu arsura fara a sti ce anume a cauzat-o, iar abia cand s-a intors acasa ar fi descoperit ca terminalul iPhone 7 ar fi cauzat-o. Dimensiunea arsurii este mult mai mare decat lungimea unui iPhone 7, iar pentru ca ea sa fi fost arsa atat de puternic, probabil printr-un material, terminalul trebuia sa fi fost extrem de cald.

Doctorii nu au confirmat ca ar fi vorba despre un iPhone 7, insa ceva i-a generat femeilor arsurile respective, insa forma si lungimea lor nu prea sugereaza faptul ca ar fi vorba despre smartphone-ul Apple. Desigur ca in aceasta situatie este simpla poveste a femeii, fara vreo informatie oferita de la compania Apple si fara a vedea terminalul, care se pare ca nu ar fi ars.

Ca sa fiu complet sincer, imi vine foarte greu sa cred ca arsurile respective au fost facute de un smartphone care se afla la incarcat, insa in lipsa altor informatii, ramanem cu cele ale femeii. Voi ce parere aveti, este posibil ca un iPhone 7 sa genereze arsuri de acest gen pentru corpul vreunei persoane ?

“I recently purchased an #Apple #iPhone7 and accidentally fell asleep with my arm on my phone whilst it was charging. I was woken up by sudden pain, pins and needles, numbness and shortness of breath. This is a picture of the result of sleeping with my phone whilst charging. PLEASE be careful…”

femeie-arsa-iphone-7

 • V.P

  Va rog frumos , batati in seama toate nimicurile :))).

 • Razvan Taz

  Daca ardea in mana unei femei, punct, poate credeam. Daca este vorba despre o femeie insarcinata, deja e povestea aia care sa te duca spre tragic. Dar vai, era si insarcinata… Bullshit!

 • Claudiu Daniel

  Greu de crezut, dar nu imposibil !!
  Greu pt atunci cand esti ars trebuie sa fii drogat sau beat sa nu simti o arsura , sa fim seriosi !!!😂😂😂
  Si nu imposibil pt poate avea lenjeria supraelastica-poliester iar aceasta a luat repede foc !
  Dar cu toate astea tot simtea si “sarea ca arsa” niciodata mai bine zis !!
  Sau sabotaj Samsung ……sau a patit cinestie ce si a dat panicata repede vina pe telefon ca tot a fost valva cu niste tel care ard !!
  Cati totusi dorm cu tel sub perna !?? 0.01% si tocmai alora ii ia foc !!
  Fake

 • superdry

  Cum mama naibii te arde in forma de S ?

 • Nu a luat nimic foc.

 • Beelzaboot teriaksun

  stai sa vezi , ca tocmai ii murise sotul si avea de ingrijit singura cei 10 copii… 🙁

 • Dan.B

  Fake burn de halloween

 • bogdanf

  Dar cum a ars,zici ca e un tatuaj in stil tribal :))

 • adikenzie

  Interesant. S-a jucat Hot Potatoe cu el de a ars-o in atatea locuri?

 • Mihai V

  asa ceva . ..nu se poate domne, pai am inceput cu note 7 si terminam cu iphone 7 ?? 🙂

 • iulian75

  La femei orice este posibil….mintea unei femei este foarte complicata. Dacă aia este arsura de iPhone 7, înseamnă ca toți suntem duși cu pluta. Trebuie sa facă cineva “Glume” și pe seama iPhone-ului, ca de…

 • rundown

  Si acuma ce vrea viitoarea mamica? Cumva sa ii fie Tim sau Jony nas la copil sau pensie alimentara pana ajunge puradelul la 18 ani?
  Curveturile din ziua de azi te ia de barbat si ea e deja gravida cu cel mai bun prieten al tau. Daca o intrebi… Saraca, e balonata :/

 • Mircea Radulescu

  După formă eu zic că este vorba de ultimul prototip Note 8 de 8 inchi și bineînțeles S-ul vine de la Samsung 🙂