iPhone 7 ar fi ars mana unei femei insarcinate

Un iPhone 7 lasat la incarcat ar fi provocat arsuri pe mana unei femei in timp ce aceasta dormea peste dispozitiv.

Un iPhone 7 aflat la incarcat ar fi ars mana unei femei insarcinate in timp ce aceasta dormea, povestea venind direct din Australia, tara in care un alt iPhone 7 ar fi ars acum cateva saptamani interiorul unei masini. In poza de la finalul acestui articol puteti vedea tipul de arsura pe care femeia l-a resimtit, ea fiind una superficiala, conform medicilor.

Femeia a ajuns la spital cu arsura fara a sti ce anume a cauzat-o, iar abia cand s-a intors acasa ar fi descoperit ca terminalul iPhone 7 ar fi cauzat-o. Dimensiunea arsurii este mult mai mare decat lungimea unui iPhone 7, iar pentru ca ea sa fi fost arsa atat de puternic, probabil printr-un material, terminalul trebuia sa fi fost extrem de cald.

Doctorii nu au confirmat ca ar fi vorba despre un iPhone 7, insa ceva i-a generat femeilor arsurile respective, insa forma si lungimea lor nu prea sugereaza faptul ca ar fi vorba despre smartphone-ul Apple. Desigur ca in aceasta situatie este simpla poveste a femeii, fara vreo informatie oferita de la compania Apple si fara a vedea terminalul, care se pare ca nu ar fi ars.

Ca sa fiu complet sincer, imi vine foarte greu sa cred ca arsurile respective au fost facute de un smartphone care se afla la incarcat, insa in lipsa altor informatii, ramanem cu cele ale femeii. Voi ce parere aveti, este posibil ca un iPhone 7 sa genereze arsuri de acest gen pentru corpul vreunei persoane ?

“I recently purchased an #Apple #iPhone7 and accidentally fell asleep with my arm on my phone whilst it was charging. I was woken up by sudden pain, pins and needles, numbness and shortness of breath. This is a picture of the result of sleeping with my phone whilst charging. PLEASE be careful…”

femeie-arsa-iphone-7