Black Friday 2016 – lista magazine cu reduceri

Lista magazinelor Black Friday 2016 care vor oferi reduceri pentru Romania este disponibila in acest articol pentru toti.

Lista magazinelor cu reduceri de Black Friday 2016 este disponibila mai jos, anul acesta fiind unul dintre cele mai mari evenimente organizate vreodata in tara noastra. Vorbim despre o zi in care mii de magazine online din Romania vor avea reduceri pentru o campanie Black Friday 2016 de la care se asteapta vanzari de 1 miliard de LEI in intreaga Romanie.

Pentru ca vorbim despre un numar foarte mare de comercianti care incearca sa ne scoata banii din buzunare, mai jos v-am pregatit o lista a magazinelor care au reduceri Black Friday 2016. Vorbim despre o serie selecta de magazine de la care veti putea cumpara in cursul zilelor de 18 – 20 noiembrie aproape orice fel de produse va doriti, la promotie foarte buna.

Lista magazinelor cu reduceri Black Friday 2016 este una destul de mica, dar asta doar pentru ca acolo veti gasi cele mai bune reduceri in cadrul campaniei. M-am limitat doar la a va prezenta magazinele care merita urmarite deoarece veti gasi la ele cele mai bune oferte de care va puteti bucura pentru a va cheltui banii cu cap in functie de nevoi.

Black Friday 2016 – lista magazine cu reduceri

magazine-black-friday-2016-lista-reduceri

Majoritatea acest magazine cu reduceri Black Friday 2016 vor avea cateva sute de mii, sau chiar peste 1 milion de produse in stoc, daca ne gandim la eMAG. Oferta de produse este una extrem de variata, asa ca veti avea ocazia de a alege dintr-o gama foarte mare de produse, care dintre care mai potrivite pentru ceea ce aveti voi nevoie in fiecare zi.

Puteti analiza oferta fiecarui magazin pentru Black Friday 2016, ele urmand a isi publica aceste informatii diferit incepand de maine seara, 18 noiembrie. In aceasta zi vor fi anuntate toate reducerile magazinelor care participa la Black Friday 2016, insa fiecare va avea o ora diferita la care va publica promotiile disponibile pentru noi.

In aceasta idee, uneme magazine vor avea reducerile Black Friday 2016 anuntate aproape de ora 00:00, sau chiar inainte ei, in timp ce altele vor initia campania dimineata. Daca gasiti ceva care este la un pret potrivit, este recomandabil sa cumprati ceea ce gasiti pentru ca nu se stie daca mai tarziu veti gasi produsul cu or educere la fel de buna.

Lista magazine cu reduceri Black Friday 2016

Dupa cum va spuneam si mai sus, aceasta lista cu magazine care participa la Black Friday 2016 este una selecta, deoarece veti gasi in ea doar magazinele care merita avute in vedere. In cazul restului magazinelor nu am informatii privind ofertele pe care ele le au disponibile, nici macar orele la care for fi anuntate promotiile lor.

Separat de lista de magazine cu reduceri Black Friday 2016 pe care o aveti mai jos, vor exista desigur si alte magazine care vor face promotii in lumea reala. Aici vorbim despre marii sau micii retaileri, dar si despre magazinele din lanturile comerciale, majoritatea avand haine si alte produse de acest gen, nu neaparat produse electronice, dar in cazul lor va trebui sa le vizitati fizic.

Acestea fiind spuse, mai jos aveti lista de magazine cu reduceri Black Friday 2016 pe care trebuie sa le aveti in vedere in perioada 18 – 20 noiembrie.

Lista va fi actualizata constant pe parcursul zilei, asa ca veti gasi mai multe magazine pana diseara.

IT & C – telefoane, laptop, televizoare, produse electronice si multe altele

[table id=38 /]

Fashion – imbracaminte, incaltaminte si accesorii

[table id=39 /]