Cand incepe Cel.ro Black Friday 2016

Cel.ro Black Friday 2016 urmeaza sa inceapa in cursul acestei nopti la ora 00:00, toate promotiile urmand a fi anuntate de catre magazin.

Cand incepe Cel.ro Black Friday 2016 ? Exact precum restul magazinelor online care cauta sa “fure startul”, Cel.ro Black Friday 2016 va incepe diseara la ora 00:00 in aceasta pagina. Vorbim despre o campanie de reduceri Black Friday 2016 pe care Cel.ro o incepe impreuna cu multi alti competitori, cu mult inaintea celor de la eMAG, asa cum era de asteptat de altfel.

Din pacate nu s-au furnizat detalii cu privire la reducerile Cel.ro Black Friday 2016 pe care magazinul le va oferi, insa stim ca ele vor ajunge pana la 90%. In general, cei de la Cel.ro ofera reduceri Black Friday la : televizoare, telefoane mobile, tablete, laptop-uri, PC-uri, accesorii, periferice pentru PC, monitoare si multe alte produse electronice.

Reducerile Cel.ro Black Friday 2016 vor fi oferite pentru zeci de mii de produse disponibile in oferta magazinului online, asa cum este si normal pentru o asemenea campanie. Abia la miezul noptii vom afla exact ce produse din oferta celor de la Cel.ro vor beneficia de reducerile cele mai bune in cadrul Black Friday 2016, asa ca ramane sa fim surprinsi, probabil in mod placut.

Cand incepe Cel.ro Black Friday 2016

Chiar daca intreaca campanie Cel.ro Black Friday 2016 va incepe astazi la miezul noptii, ea se va intinde pe intreaga perioada a acestui weekend in aceasta pagina. Totusi, ar fi bine sa va grabiti sa cumparati ceea ce va intereseaza, deoarece produsele bune se vor vinde extrem de repede, asa ca grabiti-va sa cumparati tot ce va intereseaza.

cel-ro-black-friday-2016