Cand incepe evoMAG Black Friday 2016 ?

evoMAG Black Friday 2016 incepe in aceasta seara, la ora 00:00, pentru toti romanii interesati sa profite de cele mai bune reduceri.

Cand incepe evoMAG Black Friday 2016 ? Daca sunteti interesati sa profitati de ofertele evoMAG Black Friday 2016, atunci va trebui sa asteptati pana la ora 00:00 pentru a le vedea in aceasta pagina. Atunci vor fi anuntate oficial promotiile pe care magazinul online le are pregatite pentru romanii in cautare de deal-uri bune sic are nu au rabdare pana cand restul magazinelor isi vor anunta oferta.

Pentru evoMAG Black Friday 2016 vor exista foarte multe produse cu reducere foarte buna fata de pretul standard de vanzare, asa ca veti avea ce sa cumparati de la magazin. Mai mult decat atat, daca veti avea de reparat ecranul vreunui iPhone, ei vor avea toata saptamana o echipa dedicata in magazin care se va ocupa de aceste proceduri, chiar pe loc.

Pentru cea de-a treia runda de reduceri evoMAG Black Friday 2016 vor fi produse disponibile cu pret redus cu pana la 75%, asa ca vor exista foarte multe promotii. Nu stiu deocamdata la ce se va oferi reducere, insa standardul este sa se ofere promotii la telefoane, laptopuri, componente PC, electrocasnice, televizoare, imprimante si nu numai.

Cand incepe evoMAG Black Friday 2016 ?

Acestea fiind spuse, evoMAG Black Friday 2016 va incepe campania de reduceri la ora 00:00 in aceasta pagina si ea va continua pe parcursul intregului weekend. Va recomand sa le vizitati oferta, deoarece s-ar putea sa gasiti multe produse bune de care ati putea fi interesati.

incepe-evomag-black-friday-2016