Apple repara gratuit iPhone 6S care se inchid din senin

iPhone 6S se inchide din senin, iar compania Apple schimba gratuit bateriile terminalelor afectate de catre aceasta problema.

La doar cateva zile dupa ce a anuntat un program prin care stabileste un pret fix pentru rezolvarea problemelor ecranului iPhone 6, Apple a initiat ieri un nou program de reparatii. De aceasta data, compania Apple anunta ca va repara gratuit terminalele iPhone 6S care se inchid din senin, incercand sa rezolve in acest fel plangerile clientilor sai.

Cei din Cupertino sustin ca doar unitatile iPhone 6S fabricate intre septembrie si octombrie 2015 sunt afectate de aceasta problema, bateria lor fiind, aparent, defecta. Compania Apple afirma ca va inlocui gratuit bateriile acestor terminale iPhone 6S, iar asa problema ar trebui sa fie rezolvata pe loc de catre cei din Cupertino, sau cel putin teoretic.

Pentru a beneficia de o inlocuire gratuita a bateriei, clientii care au terminale iPhone 6S fabricate in perioada septembrie – octombrie 2016 trebuie sa viziteze un Apple Store, sau un service autorizat Apple. Acolo reprezentantii vor verifica numarul serial al unitatii si vor stabili daca terminalul face parte din seria cu probleme, sau nu, si vor inlocui bateria, daca este necesar.

Apple schimba gratuit bateriile terminalelor iPhone 6S care se inchid din senin

Desi extrem de multe persoane sunt afectate de aceasta problema si nu doar unitatile fabricate in perioada septembrie – octombrie 2016 sunt afectate, Apple face tot cum vrea ea. In perioada septembrie – octombrie 2015 au fost fabricate cateva milioane de terminale iPhone 6S, daca nu chiar zeci de milioane, asa ca exista sansa ca unele sa fi ajuns si in Romania.

Apple has determined that a very small number of iPhone 6s devices may unexpectedly shut down. This is not a safety issue and only affects devices within a limited serial number range that were manufactured between September and October 2015. If you have experienced this issue, please visit an Apple Retail Store or an Apple Authorized Service Provider and have your device’s serial number checked to confirm eligibility for a battery replacement, free of charge.

In aceasta idee, va trebui sa vizitati unul dintre service-urile Apple autorizate din Romania pentru a afla daca aveti un terminal cu acest defect si a cere inlocuirea. Va recomand sa faceti acest lucru cat mai repede, pentru a va bucura din nou de un terminal functional, care va avea si o autonomie a bateriei care va fi cu mult mai buna.