Apple Black Friday 2016 va fi organizat vineri

Compania Apple a publicat noaptea trecuta o noua pagina in cadrul website-ului sau, ea fiind folosita pentru a promova evenimentul Black Friday 2016 de vinerea aceasta. Apple isi pastreaza traditia anilor trecuti si va oferi reduceri pentru produsele sale in cursul zilei de vineri, insa promotiile nu vor fi substantiale, asa cum sperau multi.

Cei de la Apple ofera in genear reduceri Black Friday la cam toate produsele din propria oferta, inclusiv unele dintre cele lansate cel mai recent. Este greu de spus daca MacBook Pro cu Touch Bar va beneficia de reducere, insa iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor intra cu siguranta in promotie, impreuna cu noile modele ale Apple Watch 1 si 2.

Aproape in fiecare an, compania Apple a oferit redueri de 4% – 15% pentru produsele care faceau parte din oferta Black Friday, iar anul acest alucrurile vor sta cel mai probabil la fel. In cazul produselor ieftine reducerea nu este chiar atat de substantiala, insa in cazul unui MacBook, am putea vorbim despre reduceri de pana la 100 de euro.

Reducerile aplicate de catre partenerii Apple pentru produsele americanilor sunt mai mari decat cele din Apple Store si cam aceasta a fost strategia americanilor in mod constant. Anul acesta, daca vreti sa cumparati produse Apple la pret substantial redus, orientati-va mai bine spre magazinele partenerilor, deoarece reducerile vor fi mai bune.

apple-black-friday-2016