Vechile produse Apple pot deveni obiecte de decor excelente pentru gradina

Daca aveti vreun produs Apple vechi prin casa si nu stiti ce sa faceti cu el, ei bine iata ce a facut un artist francez cu o varietate de produse lansate de catre compania Apple in anii trecuti. De la iMac G3 si pana la un mouse “magic”, artistul s-a folosit de produse pentru a gasi cate o “casa” pentru o varietate de plante.

Ideea din spatele acestui proiect este extrem de interesanta, iar realizarile artistului au fost apreciate de catre toti cei care le-au vazut. Adevarul este ca prin proiecte de acest gen putem vedea cat de utile pot fi vechile produse, ale oricarei companii, pentru a infrumuseta o casa.

“The old Macintosh Classic, for instance, has a small bonsai tree sprouting out of the top. The soil and roots can be seen through the display — or rather, where it used to be — while an innocent sapling grows out of the mouse nearby. Some, such as the iMac G3, contain the foliage neatly within their original housing. Others, like the iMac G5 and PowerBook, have their new companions bursting out of the display in spectacular fashion.”

mac-decor-gradina

mac-decor-gradina-1

mac-decor-gradina-2

mac-decor-gradina-3

mac-decor-gradina-4

mac-decor-gradina-5

mac-decor-gradina-6