Prima Pagina Youtube YouTube Live 4K si la 360 de grade sunt disponibile

YouTube Live 4K si la 360 de grade sunt disponibile

YouTube permite efectuarea de transmisiuni Live in format 4K, dar si la 360 de grade, special pentru castile de realitate virtuala.

YouTube Live streaming in 4K si la 360 de grade a fost anuntat astazi de catre compania americana pentru utilizatorii din lumea intreaga. Luna aceasta YouTube a adaugat suport pentru incarcarea clipurilor video 4K HDR pentru vizualizare, iar acum suportul 4K este oferit inclusiv pentru stream-urile video facute de catre utilizatori, dar si pentru clipuri la 360 de grade.

Suportul 4K pentru YouTube Live vine la 6 ani dupa ce website-ul a inceput sa permita incarcarea de clipuri video in format 4K pentru utilizatorii sai. Adaugarea pentru YouTube Live va permite efectuarea de stream-uri online de calitate mult mai buna, dar si pentru castile dedicate realitatii virtuale, aici intervenind suportul pentru filmarile la 360 de grade.

Suportul pentru stream-urile 4K dedicate YouTube Live vin cu posibilitatea de a face transmisiunile la 60 fps, deci vorbim despre o calitate excelenta pentru urmaritori. Desigur ca este nevoie si de aparatura performanta pentru a face asta, dar si de o conexiune de internet foarte buna pentru a face upload la viteza foarte mare.

YouTube a incercat sa “imbratiseze” stream-urile Live in format 4K, desi Facebook nu o face inca, dar si sa incurajeze folosirea castilor pentru realitate virtuala pentru aceste experiente. Avand in vedere noutatile anuntate astazi de catre YouTube, ne putem astepta ca in urmatoarele luni tot mai multe companii, sau chiar unii youtuberi, sa profite de platforma.

“Today, we’re proud to say that we’re taking 4K video one step further with the launch of 4K live streaming for both 360-degree videos and standard videos. Supporting this new format will let creators and partners stream incredibly high-resolution video, and let viewers enjoy the clearest picture possible when watching a live stream on 4K-supported devices.”

youtube-live-4k-360-grade

 

 

 • adikenzie

  Facebook mai au mult pana o sa ajung in stadiul asta. Serverele lor abia duc HD😂 si fata de Youtube, player-ul Facebook abia incarca unele videoclipuri

 • adikenzie

  Ajunga*

 • Anonimus

  Pe iPhone mai mult de 720p nu poti vedea un videoclip in aplicatia youtube?
  Am dat 1000 euro pe un telefon care nu pot vedea nici macar 1080p.
  pana si pe allview poti viziona un videoclip 1080p. nu-mi vine sa cred aceeasi rezolutie o are si iPhone 3gs 🙁 pacat, ma voi muta la samsung ei stiu ce vor clientii lor nu ca apple sa isi bata joc de noi de 6 ani.

 • askforme

  Bravo YouTube ! Un pas înainte. Cât despre Facebook…pot sa transmită și 480p….pentru ca îmi este egal…

 • cosmintrica

  iPhone Nu are cum sa redea 1080p , pt ca are rezolutie mult sub aceasta. Daca erai inteligent te informai inainte sa dai 1000€ pe un telefon, si iti luai iPhone 6/6s Plus. Nu e vina Apple ca nu intrebi inainte sa arunci cu banii. 😘

 • DanRO

  Nu știu cu ce te avantajează pe tine 1080p pe telefon…

 • cristianpauldumitru

  Cand aveati Nokia numai spunea ți că hâr că mâr

 • cristianpauldumitru

  Cred ca daca va lua ti iphone nu sti ti sa l folosi ti la valoarea lui

 • cristianpauldumitru

  Se poate viziona,incarca in 1080
  Va sfatuiesc sa butona ti pana invata ti

 • cristianpauldumitru

  Via mercedes si altele

 • cristianpauldumitru

  La iphone va spun este stiinta

 • fabian

  Îți randeaza 1080p dacă ai pe ce sa vezi 1080p, așadar îți trebuie o varianta plus, restul au rez 720p

 • Mircea Radulescu

  Unii nu știu să scrie, darămite să utilizeze un telefon 🙂

 • Anonimus

  cand aveam nokia si gaseam un joc de 1 mega era ceva woow. :)))