24.000 de iPhone 7 oferite cadou de un magazin italian

iPhone 7, probabil cel mai dorit smartphone al momentului, va fi oferit gratuit in 24.000 de exemplare de catre un mare retailer din Italia in cadrul unei campaniie nemaiintalnite. Conform unor materiale promotionale publicate de catre magazin, el va oferi 1000 de terminale iPhone 7 32 GB pe zi din 1 si pana in 24 decembrie 2016.

Pentru a intra in concurs, clientii trebuie sa cumpere produse in valoare de 30 de euro de la magazinele Esselunga din Italia, ei urmand a primi un cupon de la vanzator. Acel cupon le spune si daca au castigat un iPhone 7, sau daca trebuie sa mai faca alte achizitii, intreaga campanie fiind extrem de interesanta, cu un numar enorm de terminale oferite cadou.

Nu cred ca a mai existat vreun magazin din aceasta lume care sa ofere atat de multe terminale iPhone 7 cadou intr-o campanie de acest gen. Campania este totusi cat se poate de reala si toti cei care se afla in Italia in perioada 1 – 24 decembrie, ar trebui macar sa incerce sa participe la concursul celor de la Esselunga deoarece exista sanse mari sa castige unul dintre cele 1000 de terminale iPhone 7 oferite zilnic.

Cei de la Esselunga ofera in total 216.000 de premii in luna decembrie, acestea avand o valoare totala de 20 de milioane de euro, deci se asteapta si vanzari pe masura in aceasta perioada. Voi ce parere aveti despre aceasta campanie ?

iphone-7-24-000-gratuit-esselunga