Prima Pagina iPhone 7 24.000 de iPhone 7 oferite cadou de un magazin italian

24.000 de iPhone 7 oferite cadou de un magazin italian

iPhone 7, probabil cel mai dorit smartphone al momentului, va fi oferit gratuit in 24.000 de exemplare de catre un mare retailer din Italia in cadrul unei campaniie nemaiintalnite. Conform unor materiale promotionale publicate de catre magazin, el va oferi 1000 de terminale iPhone 7 32 GB pe zi din 1 si pana in 24 decembrie 2016.

Pentru a intra in concurs, clientii trebuie sa cumpere produse in valoare de 30 de euro de la magazinele Esselunga din Italia, ei urmand a primi un cupon de la vanzator. Acel cupon le spune si daca au castigat un iPhone 7, sau daca trebuie sa mai faca alte achizitii, intreaga campanie fiind extrem de interesanta, cu un numar enorm de terminale oferite cadou.

Nu cred ca a mai existat vreun magazin din aceasta lume care sa ofere atat de multe terminale iPhone 7 cadou intr-o campanie de acest gen. Campania este totusi cat se poate de reala si toti cei care se afla in Italia in perioada 1 – 24 decembrie, ar trebui macar sa incerce sa participe la concursul celor de la Esselunga deoarece exista sanse mari sa castige unul dintre cele 1000 de terminale iPhone 7 oferite zilnic.

Cei de la Esselunga ofera in total 216.000 de premii in luna decembrie, acestea avand o valoare totala de 20 de milioane de euro, deci se asteapta si vanzari pe masura in aceasta perioada. Voi ce parere aveti despre aceasta campanie ?

iphone-7-24-000-gratuit-esselunga

 • bogdan ierima

  ms din informatie

 • rundown

  Cosanostra clar, spalare de bani, mafie. Atat am de zis 😉

 • rundown

  Maraie rau a gainarii la mijloc. Las-o drac. Cine face din astea sa iasa cu milioane in pierdere raportat la 30+ euro/caciula de cumparator. Deci cumpar 5 baxuri de corona si 3 kg de cartofi si primesc un iphone 7 moca. Fi serios :)). Ce scrie pe afis nu e si pe taraba.
  E la fel cum au facut in tara o companie de spirtoase ( la propriu alcool sanitar–“Mona” …cica uita-te sub capac si vezi daca ai castigat. Sau cumpara 3+ sticle si iti maresti sansele de castig. Da-i ma in plm de jigodii crescute cu lapte acru.

 • burlacu

  Cine verifica 24.000 de câștigători daca sunt reali sau doar fictivi ?

 • Viorel Predatorul

  Calculele tale sunt gresite, deoarece nu castigi cate un iPhone la fiecare achizitie de 30 euro. Nu strica sa citesti mai atent articolul, si sa vezi ca este vorba despre o tombola: cumperi de minim 30 euro, si ai posibilitatea de a castiga un iPhone. Din 1.024.000 cumparatori, 1.000.000 nu vor castiga nimic, dar 24.000 vor castiga iPhone-ul.

  Magazinului nu trebuie sa ii iasa neaparat profit din tombola asta. Poate obtine si pierdere rezonabila, care va fi asimilata unui cost cu publicitatea. Cu un pret de 400 euro pe fiecare iPhone, cele 24.000 iphone vor costa 10 milioane euro. Daca magazinul va obtine profit de 8 milioane de euro din surpulusul de vanzari, atunci diferenta de 2 milioane o considera ca publicitate, ceea ce i-ar putea creste vanzarile in viitor; acum toata planeta a auzit de magazinul asta 🙂

 • Bine, costul ala de 400 euro per iPhone 7 e mult mai mic decat ceea ce va oferi Apple. Nu cred ca vor scapa cu mai putin de 600 de euro per unitate.

 • Viorel Predatorul

  Tot ce-i posibil, eu am luat în calcul varianta cea mai mică de preț, discountul aplicat de către Apple, şi faptul că nu plătesc TVA. În plus, e posibil să aibă un aranjament cu Apple, pentru că ambele companii câștigă din faza asta: publicitate, cel puțin.
  Dar este posibil ca sub 600 să nu scadă prețului.