MacBook Pro cu Touch Bar este o dezamagire, conform Microsoft

MacBook Pro cu Touch Bar a fost lansat de catre compania Apple in cursul acestei toamne, iar raspunsul clientilor vis-a-vis de produs a fost cat se poate de mixt. Unii au laudat intentiile Apple de a integra noi tehnologii in produsele sale, in timp ce altii au criticat compania pentru modul in care a gnadit noul produs disponibil in pietele din intreaga lume.

Conform celor de la Microsoft, MacBook Pro cu Touch Bar este o dezamagire pentru cei care asteptau o actualizare pentru aceasta serie de produse a Apple. Dezamagirea este atat de mare, incat numarul de oameni care au facut trecerea de la Mac la Microsoft Surface este mai mare decat in orice alt an din momentul lansarii acestor produse de catre cei din Redmond.

Cei de la Microsoft sustin ca faorte multi profesionisti care asteptau un MacBook Pro cu adevarat spectaculos, au ales in schimbe sa faca trecerea la Microsoft Surface. Mai mult decat atat, tot mai multi recomanda renuntarea la produsele Apple in favoarea celor de la Microsoft, lucru usor de crezut, in ciuda oferirii Touch Bar si a tuturor noutatilor sale.

MacBook Pro cu Touch Bar este o dezamagire, conform Microsoft

Foarte multa lume este de parere ca Apple a pierdut contactul cu realitatea si clientii care folosesc MacBook Pro pentru editare foto/video si nu numai. Apple a fost intens criticata pentru ca in loc sa implementeze mai mult RAM, a ales sa ofere un Touch Bar, ce nu inlocuieste necesitatile in ceea ce priveste puterea de procesare.

“More people are switching from Macs to Surface than ever before. Our trade-in program for MacBooks was our best ever, and the combination of excitement for the innovation of Surface coupled with the disappointment of the new MacBook Pro – especially among professionals – is leading more and more people to make the switch to Surface, like this. It seems like a new review recommending Surface over MacBook comes out daily.”

Asa cum Apple se lauda cu faptul ca atrage tot mai multi clienti Android catre iPhone, Microsoft se lauda ca atrage tot mai multi utilizatori ai Mac spre Surface. Realitatea este ca desi Apple se lauda cu vanzari spectaculoase pentru noul MacBook Pro, se pare ca exista si foarte multi clienti care renunta la Mac-urile sale in favoarea Surface.

macbook-pro-touch-bar-microsoft-surface