HTC 11 – 8 GB RAM si Snapdragon 835

HTC 11 va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2K, 8 GB RAM, chip Snapdragon 835, baterie de 3700 mAh si pana in 256 GB spatiu de stocare.

HTC 11 urmeaza sa fie lansat de catre compania HTC la inceputul anului viitor, iar astazi apar si primele informatii cu privire la posibile specificatii tehnice ale sale. Vorbim desogir despre informatii care vin de la surse asiatice apropiate celor de la HTC, deci credibilitatea lor este la fel de discutabila precum informatiile pe care ele ni le prezinta acum.

HTC 11 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli, chip Qualcomm Snapdragon 835, 8 GB RAM, camera frontala de 8 megapixeli si una principala de 12 megapixeli. Mai mult, vorbim despre o baterie de 3700 mAh, dar si pana la 256 GB spatiu de stocare, specificatiile fiind de top, indiferent despre ce msartphone vorbim.

Impresionante aici sunt informatiile privind cei 8 GB RAM, bateria de 3700 mAh si stocarea de pana la 256 GB, acestea punand HTC 11 in topul celor mai performante smartphone-uri. Desi se zvoneste ca Galaxy S8 urmeaza sa aiba 6 GB RAM, HTC 11 ar putea fi mult mai atractiv cu mai mult RAM decat orice alt smartphone de top de acum, dar probabil si de anul viitor.

HTC 11 – 8 GB RAM, baterie de 3700 mAh, 256 GB stocare si Snapdragon 835

Pentru a face lucrurile si mai interesante, sursa sustine ca HTC 11 urmeaza sa aiba un ecran care se intinde dintr-o margine in alta a carcasei, precum Galaxy S8 si poate iphone 8. Aceasta schimbare ar fi extrem de buna pentru ceide la HTC, deoarece ar trage extrem de multe persoane care acum nu sunt interesante de terminalele sale.

“HTC 11 machine concept: 2k 5.5-inch screen, Qualcomm 835 processor, 8GB RAM + 256GB, 800-megapixel front camera +1200 megapixel rear camera combination 3700 mAh capacity battery, support for fast charging Qualcomm QC4.0, rimless design dual camera design”

Cate dintre aceste informatii se vor adeveri, este greu de spus, insa HTC 11 se anumta a fi un smartphone extrem de interesant in momentul de fata. Ca sa fiu sincer, daca HTC este cu adevarat serioasea si vrea sa intreaca Samsung in ceea ce priveste interesul pentru smartphone-urile proprii, atunci ar fi bine sa ofere asa ceva.

In final, imaginea de mai jos ar reprezenta o schita 3D facuta in baza schitelor pe care partenerii HTC le-au primit pentru a realiza prototipuri ale HTC 11 in momentul de fata.

htc-11-specificatii

17 COMENTARII

  1. Văd ca imagine are dual-camera,zvonurile nu spun nimic de asta. Design-ul este o ciorba(HTC 10) reîncălzită. “800 megapixel front camera + 1200 megapixel rear camera”??? Asta da evoluție pe partea de camera! ??

  2. Display ul nu este precum S8 este doar un display fără margini plat….cat despre ram se zvonește ca va fi oferit într-o varianta de 8 GB ram, cel mai probabil principala varianta va avea 6 GB ram, și camera probabil duala
    Eu spun ca toate zvonurile astea cu hardware fantastic oferit de HTC sunt doar zvonuri și nimic mai mult, pentru ca HTC are grave probleme financiare

  3. incetati sa mai comparati ios-ul cu indiferent ce android de pe ce telefon .ios-ul se misca ff bine ,nu am rateuri sau probleme comparativ cu un telefon pe android care daca il forjez ca pe ip7 are nevoie de 2-3 restarturi zilnice

  4. un sistem de operare stabil este si windows mobile . pe un 930 chiar nu mam plans deloc despre nimic .la ce aplicati are in store-ul ala ,nu e un smartphone ,e doar un phone , gol ,gol,gol

  5. @liviu cu ce poti forja in iPhone7?:)) facebook intensiv..snapchat si alte rahaturi?!
    Hai sa fim sinceri..cat la suta din utilizatori fac altceva? Nu cred ca un android nu ar face fata oricui..
    Nu inteleg cum poti “forja”un telefon..in cazul in care nu ai jailbreak si bagi tweaks-uri la greu

  6. credema ca ma joc de vreo 5-6 ani jocuri online de strategie ,care consuma si resurse si net . si ip7 se incalzeste cand joc dominations de exemplu . pe samsung s6 si oneplus2 si samsung s7 dupa 10 min de rupt prin harta jocului si jucat propriuzis toate astea 3 au sacadat .la ip7 nu am intalnit asta , sa incalzit doar adevarat dar nimic nu a sacadat