Instagram permite salvarea postarilor in aplicatie

Instagram a lansat astazi o noua functie pentru utilizatorii aplicatiei dedicate terminalelor iPhone, aceasta permitand salvarea postarilor pentru vizualizare ulterioara. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata ceasta functie, ea avand un buton dedicatin aplicatia Instagram care permite salvarea oricaror postari pentru vizualizare ulterioara.

Vorbim practic despre o functie bookmark pe care cei de la Instagram o implementeaza pentru noi in ideea de a gasi mai usor postarile importante. Aceasta vine si cu o sectiune speciala in care toate aceste postari sunt salvate, ea fiind privata si disponibila doar pentru contul nostru, deci alte persoane nu vor putea vedea ce salvam noi.

Aceasta noua functie a aplicatiei Instagram a fost ceruta de ani si ani de zile de catre utilizatori, iar acum iata ca ea este intr-un final disponibila in lumea intreaga.

Starting today, you can save posts you’d like to revisit later. Now you’ll see a new bookmark icon underneath posts in your feed. Simply tap it to save a post to a new, private tab on your profile. There you can see all the posts you’ve saved — and they’re only visible to you.”

instagram-salvare-postari