WhatsApp va permite anularea mesajelor trimise

WhatsApp ne va permite sa anulam trimiterea unor mesaje catre interlocutorii nostri, noua functie fiind deja testata de catre utilizatori.

WhatsApp urmeaza s ane ofere una dintre cele mai interesante functii intr-o viitoare actualizare pentru aplicatie, ea fiind vizibila in imaginea de mai jos. Mai exact, aplicatia WhatsApp urmeaza sa ne permita sa anulam mesajele trimise deja catre interlocutorii nostri, deci acestia nu le vor mai vedea, daca nu aveau aplicatia deschisa cand noi le-am trimis.

Functia ar trebui sa fie similara cu cea pe care unele servicii de email o ofera pentru a anula trimiterea unor email-uri la cateva zeci de secunde dupa trimitere. In cazul WhatsApp nu se stie la ce perioada de timp dupa trimiterea unui mesaj poate fi anulata trimiterea sa, asa ca ramane doar sa aflam dupa ce functia va fi disponibila la scara mai larga.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata optiunea care urmeaza sa fie disponibila in aplicatia WhatsApp, ea fiind integrata in action button-ul pentru a raspunde la mesaje. Dupa apasarea acelui buton, aplicatia va afisa un al doilea mesaj pentru confirmarea actiunii noastre, mesajul fiind revocat imediat.

In momentul de fata aceasta functie pentru anularea trimiterii mesajelor este testata in versiunile beta ale aplicatiei WhatsApp pentru iPhone si Android. Cat va dura pana cand ea va fi disponibila la nivel global deocamdata nu stie nimeni, insa de indata ce ea va fi disponibila, va voi anunta printr-un articol urmator.

whatsapp-anulare-mesaje

3 COMENTARII

  1. Pe viber poti sterge mesajul trimis si de la tine si de la persoana care a primit. Serviciul de voce mi se pare si mai superios decat whatsapp. Pacat ca nu este promovata cat trebuie. Marketingul asta bata-l vina.