Samsung a aflat cauza exploziilor Galaxy Note 7

Samsung a descoperit cauza exploziei bateriilor Galaxy Note 7, insa a decis sa nu o dezvaluie deocamdata pentru lumea intreaga.

7

La 2 luni dupa ce Samsung a decis intr-un final sa retraga de pe piata terminalele din seria Galaxy Note 7, iata ca exista intr-un final si o explicatie pentru problemele bateriilor. Cei de la Samsung au afirmat ca au descoperit cauza exploziei bateriilor Galaxy Note 7, indiferent de modul in care erau folosite terminalele, insa nu va dezvalui public informatiile, deocamdata.

Samsung a dezvaluit ca descoperirile facute in cadrul unei investigatii interne au fost raportate si autoritatilor din Coreea de Sud deocamdata, pentru a le linisti pe acestea. Desi cauza este cunoscuta, cei de la Samsung au afirmat ca nu vor dezvalui motivul pana la sfarsitul anului, cand probabil vor organiza o conferinta de presa pentru a anunta toate aceste detalii.

O gama foarte variata de speculatii au aparut cu privire la cauzele exploziilor bateriilor Galaxy Note 7, insa nimeni nu stie care dintre ele este reala. Majoritatea dintre ele dau vina pe o greseala a design-ului creat pentru bateriile folosite in Galaxy Note 7, specialisti in domeniu afirmand ca Samsung a incercat sa introduca baterii prea mari intr-o carcasa mult prea mica.

Samsung a aflat cauza exploziilor Galaxy Note 7

Realitatea o stiu doar cei de la Samsung deocamdata, dar si unele autoritati care au analizat Galaxy Note 7 dupa lansarea pe piata, insa o vom sti si noi in curand. Samsung refuza sa ofere informatii si se teme ca detalii privind Galaxy S8 ar putea aparea pe piata inainte ca temrinalul sa fie oficial prezentat in cadrul unei conferinte programate la Mobile World Congress 2017.

In aceasta idee, managerii Samsung le cer angajatilor sa nu dezvaluie detalii privind Galaxy S8 inainte de vreme pentru a nu pune in pericol dezvoltarea terminalului. Desigur ca acest lucru nu se va intampla si noi vom afla toate detaliile privind noul smartphone, insa probabil si adevaratele motive pentru care Galaxy Note 7 a avut atat de multe probleme si a umilit Samsung.

“The tech giant has reportedly completed its internal investigation to find the cause of explosions of the Note 7, and reported its findings to outside laboratories, such as the Korea Testing Laboratory and UL. Samsung had a bitter experience due to the leak of important data — on product design and business strategies — to China and consequently suffered damages in the past.”

galaxy-note-7-cauza-explozie-baterii