Cele mai creative jocuri pentru iPhone si iPad

15 most imaginative games este o sectiune de aplicatii prin care compania Apple incearca sa ne recomande 15 dintre jocurile din App Store care au la baza creativitate si imaginatie precum probabil rar ati mai vazut.

Conform descrierii facute de catre compania Apple, sectiunea are rolul de a “celebra” spiritul inventiv al dezvoltatorilor care creeaza jocuri pentru iPhone, iPad si iPod Touch, cei din Cupertino alegand doar titlurile care s-au remarcat si au fost apreciate de catre utilizatori.

Vorbim despre o lista selecta de jocuri la baza a caror creare a stat imaginatia dezvoltatorilor, iar printre ele se afla si cateva despre care v-am vorbit in diverse articole, ele fiind promovate de catre compania Apple si in diverse ocazii in App Store.

Avand in vedere ca incepand de acum doua saptamani compania Apple a decis sa angajeze oameni care sa aleaga aplicatiile promovate prin aceste sectiuni, stiti ca indiferent de alegerea facuta, ea va fi una buna si probabil nu veti regreta banii platiti.

Puteti accesa sectiunea Amazing Fantasy Games din urmand acest link.

jocuri-creative-iphone-ipad