iOS 10.2.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 10.2

iOS 10.2.1 beta 1 este la fel de rapid ca iOS 10.2 intr-un test de performanta realizat in cursul noptii trecute pe cateva dintre iDevice-urile Apple. In clipurile video de mai jos puteti vedea ambele versiuni ale sistemului de operare testate pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, iar ele functioneaza la fel de bine pe toate dispozitivele Apple.

Avand in vedere ca iOS 10.2.1 este un update intermediar, este putin probabil ca Apple sa imbunatateasca performantele si autonomia bateriei iDevice-urilor. Actualizarile de acest gen sunt de obicei dedicate rezolvarii unor probleme de securitate, sau ale unor probleme de functionare, insa functii noi si imbunatatiri de performante nu trebuie asteptate.

Desi Apple va mai lansa versiuni beta ale iOS 10.2.1 pana in momentul punerii in distributie a versiunii finale, este putin probabil ca lucrurile sa se schimbe radical. In aceasta idee, o foarte mare parte din ceea ce vedeti aici pentru iOS 10.2.1, urmeaza sa fie cel mai probabil regasit si in versiunea finala a sistemului de operare.