Apple vrea sa cumpere un studio al Hollywood in 2017

Compania Apple vrea sa aduca tot mai mult continut original in iTunes Store, iar in 2017 ar intentiona sa cumpere un studio care produce filme de lung, sau scurt metraj. Informatia vine de la Kim Dotcom, celebrul antreprenor care a fost “vanat” de catre autoritatile americane din cauza website-ului care permitea partajarea de continut protejat cu drepturi de autor.

Kim Dotcom nu dezvaluie si sursa informatiilor sale, insa avand in vedere influenta si notorietate asa, nu este absolut deloc greu de crezut ca are detalii reale. Apple produce in momentul de fata doua seriale TV si este interesata sa faca inclusiv filme pentru iTunes Store, sau Apple Music, asa ca interesul intr-un studio de productie de filme nu este greu de crezut.

Apple investeste foarte multi bani in crearea de continut, sau cumpararea de case de productie, asa ca un studio la Hollywood ar ajuta-o foarte mult sa isi indeplineasca planurile. Desi nu a spus acest lucru in mod clar, compania Apple vrea sa concureze cu Netflix, Amazon, sau Hulu, in ceea ce priveste productia cinematografica.

Avand continut multimedia foarte bun, compania Apple poate atrage mai multi abonati la Apple Music, sau mai multe persoane care sa cumpere din iTunes Movie Store. Desigur ca Apple trebuie sa aiba si continut original de calitate, iar in lipsa unei divizii care sa il produca, vrea sa cumpere studiouri de productie si sa angajeze regizori faimosi.