iOS 10.1.1 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.1.1 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta dimineata, el putand face jailbreak pentru terminalele companiei Apple.

iOS 10.1.1 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva zeci de minute in urma de catre un cunoscut hacker dezvoltator de solutii de jailbreak. Vorbim despre un iOS 10.1.1 jailbreak care este extrem de limitat, insa ofera functia de baza, adica are acces de administrator la sistemul de operare iOS 10.1.1, dar si la cele dinaintea sa.

Din pacate, acest iOS 10.1.1 jailbreak este lansat in versiune super beta de catre hackerul care l-a dezvoltat, deci el il recomanda NUMAI pentru dezvoltatorii de tweak-uri si aplicatii din Cydia. In aceasta idee, acest iOS 10.1.1 jailbreak nu este recomandat utilizatorilor obisnuiti in momentul de fata, deci nu trebuie sa va bucurati prea tare de existenta sa.

Aceasta solutie de iOS 10.1.1 jailbreak a fost cel mai probabil dezvoltata in baza vulnerabilitatilor lansate saptamana trecuta de catre o alta echipa de hackeri pentru cei care au iDevice-uri. iOS 10.1.1 jailbreak trebuie tratat ca un software de care trebuie sa va feriti deocamdata deoarece el NU instaleaza Cydia si merge doar pe Mac.

iOS 10.1.1 jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad

Daca va ganditi sa folositi aceasta solutie de iOS 10.1.1 jailbreak, atunci trebuie sa stiti inainte aceste lucruri extrem de importante :

  1. iOS 10.1.1 jailbreak este disponibil sub forma unui proiect care functioneaza prin Xcode, deci puteti face jailbreak NUMAI de pe macOS.
  2. In versiunea actuala, acest iOS 10.1.1 jailbreak este extrem de instabil si v-ar putea transforma terminalele in dispozitive pe care nu le veti putea folosi normal.
  3. iOS 10.1.1 jailbreak nu instaleaza Cydia sau MobileSubstrate in momentul de fata pentru ca ele nu sunt compatibile cu iOS 10, deci nu va veti putea folosi de ele.
  4. Este compatibil doar cu iPhone 7 pe iOS 10.1 – iOS 10.1.1, iPhone 6S, iPad Pro si cam atat, deci nu il incercati pe alte terminale pentru ca nu veti putea face jailbreak pe ele.
  5. Solutia de iOS 10.1.1 jailbreak pare sa fie una tethered, dezvoltatorul care a lansat-o evitand sa specifice daca ea este untethered, iar din pacate nu exista vreo aplicatie pentru repornire, deci intreaga procedura de instalare trebuie facuta de la zero.

Practic, acest iOS 10.1.1 jailbreak este dedicat exclusiv dezvoltatorilor de aplicatii, sau mai bine zis tweak-uri si pachete pentru Cydia. Este absolut necesar un Mac pe care ruleaza Xcode, dar si un Apple ID, insa dupa ce faceti iOS 10.1.1 jailbreak aveti in fata o munca foarte grea, pentru ca nu aveti Cydia, MobileSubstrate, sau nimic instalat.

Iar dupa ce inchideti terminalul, iOS 10.1.1 jailbreak dispare si pentru a il reface trebuie sa treceti din nou prin toata munca de a reface jailbreak-ul singuri. Din pacate, acest iOS 10.1.1 jailbreak nu este pentru utilizatorii obisnuiti si nici nu va recomand sa va faceti ganduri ca l-ati putea folosi, deoarece va amagiti singuri in momentul de fata.

Exista posibilitatea ca o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak mai stabila sa fie lansata si cu suport pentru mai multe terminale, plus o metoda mai simpla de instalare, insa va trebui sa aveti multa rabdare. Pentru cei care au Mac, stiu sa foloseasca Xcode si sa-si instaleze singuri pachetele dupa jailbreak folosind SSH sau USB, solutia de jailbreak poate fi descarcata de aici.

UPDATE: Cydia este instalata de cea mai recenta versiune a pachetului, insa despre MobileSubstrate nu se stie nimic.

UPDATE: Aici gasiti un tutorial iOS 10 jailbreak.

ios-10-1-1-jailbreak