Apple Watch 3 ar putea fi mai subtire multumita unei inovatii Apple

Apple Watch 3 ar putea fi mai subtire multumita unor inovatii ale companiei Apple in ceea ce priveste sistemul de haptic feedback implementat in ceas. Mai exact, compania Apple prezinta intr-un brevet de inventie o noua metoda de a implementa sistemul de vibratii al Apple Watch direct in bratara produsului in loc de interiorul carcasei.

Cu un motor vibrator implementat in bratara, Apple Watch 3 ar fi mult mai subtire decat modelele actuale ale Apple Watch vandute de catre compania Apple. Mai mult decat atat, ar putea oferi feedback mult mai bun pentru notificari sau apeluri telefonice primite de catre utilizatori, iar asta pentru ca motorul vibrator ar fi mai aproape de piele.

Apple descrie multiple metode prin care motorul vibrator ar putea functiona, insa indiferent de metoda in care se misca, rezultatul final va fi exact acealsi. Implementarea motorului vibrator in curea ar permite reproducerea intr-o anumita masura a functionalitatii sistemului Taptic Engine, insa desigur ca totul este limitat de felul in care face Apple implementarea.

Apple Watch 3 va fi mai subtire multumita unei inovatii Apple

Pana acum niciun producator de wearable-uri nu s-a gandit sa implementeze un motor vibrator direct in cureaua ceasului inteligent, insa cei de la Apple au intotdeauna mai mult curaj decat altii. Desigur ca aceasta schimbarea ar putea creste substantial pretul de productie al ceasului, dar macar nu ar forta utilizatorii sa mentina o singura bratara la ceas.

“A system includes a band, an attachment mechanism attached to the band, and one or more haptic devices included in the attachment mechanism. The attachment mechanism can attach the band to an electronic device. Additionally or alternatively, the attachment mechanism can attach the band to a wearer.”

Avand in vedere ca Apple Watch nu mai are succes pe piata in momentul de fata, Apple are nevoie de inovatii pentru Apple Watch 3. O reducere a grosimii Apple Watch ar putea fi calea pentru a atrage noi clienti spre linia sa de produse, insa ramane de vazut ce va face Apple in final.

apple-watch-3-bratara