eMAG: iPhone SE si iPhone 6 cu 900 LEI reducere

eMAG are oferte la iPhone SE, iPhone 6 si iPhone 6 Plus, aceste modele de smartphone fiind vandute cu pana la 900 LEI reducere de Craciun.

eMAG are astazi la oferta iPhone SE si iPhone 6/6 Plus cu pana la 900 LEI reducere, terminalele fiind disponibile in aceasta pagina cu preturi foarte bune pentru un cadou perfect de Craciun. Vorbim despre un iPhone SE care a fost lansat chiar anul acesta pe piata de catre compania Apple, el fiind vandut la preturi care va permit sa va bucurati de noile tehnologii cu un deal foarte bun de Craciun la eMAG.

Incepem cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus noi pe care cei de la eMAG le au disponibile in aceasta pagina cu reducere de pana la 900 LEI in momentul de fata. Aceste modele sunt complet noi, deci primiti un temrinal care nu a mai fost folosit de catre vreo persoana, cei de la eMAG avand la preturi foarte bune terminalele care au si mult spatiu de stocare disponibil.

In cazul iPhone SE, cei de la eMAG au reduceri mai mici in aceasta pagina, de doar pana la 6% din valoarea terminalului, insa chiar si asa puteti gasi oferte destul de interesante la ei. Si in cazul iPhone SE vorbim despre terminale noi pe care cei de la eMAG le au in vanzare in momentul de fata, toate modelele comercializate de catre compania Apple putand fi cumparate de la ei.

eMAG vinde iPhone SE si iPhone 6 cu 900 LEI reducere

eMAG are atat in cazul iPhone SE, cat si in cazul iPhone 6/6 Plus, toate modelele oficiale disponibile pentru achizitie de Craciun, insa doar unele dintre ele beneficiaza si de reduceri in momentul de fata. Vorbim aici despre toate culorile disponibile la eMAG impreuna cu toate versiunile de spatiu de stocare si toate unitatile vin sigilate in cutie, deci nu vorbim despre resigilate.

Concluzionand, in aceasta pagina a celor de la eMAG gasiti toate terminalele iPhone SE si iPhone 6/6 Plus care beneficiaza de reducere de pana la 900 LEI astazi.

Separat, in aceasta pagina gasiti toate reducerile de Craciun pe care eMAG le are disponibile in campania eMAGIA Sarbatorilor.

emag-iphone-se-oferta-craciun