iOS 10 Control Center a ajuns in Android

iOS 10 Control Center a ajuns in Android la doar cateva luni dupa lansarea oficiala a acestui sistem impreuna cu iOS 10, de catre compania Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata Control Center din iOS 10 in sistemul de operare Android, reproducerea fiind una cat se poate de fidela, asa cum se intampla in mod normal.

Totusi, spre deosebire de Control Center din iOS 10, versiunea pentru Android are cateva imbunatatiri majore pe care foarte multa lume le-ar dori in iPhone sau iPad. Mai exact, vorbim despre integrarea unor butoane suplimentare care permit dezactivarea conexiunii de internet, inchiderea sau deschiderea terminalelor, plus multe altele.

Android ofera mai multe posibilitati de personalizare, spre deosebire de iOS, asa ca era normal ca un Control Center pentru Android sa fie si mult mai util. Ca sa fiu complet sincer, mi-as dori ca Apple sa ofere in iOS functiile pe care le vedem deja in Control Center pentru Android, dar din pacate nu cred ca acest lucru se va intampla prea curand.

Voi ce parere aveti ? Pachetul pentru Android poate fi descarcat de aici.

ios-10-control-center-android

3 COMENTARII

  1. Logic ca ajunge si in android pt ca este designed by Apple si cum oamenii de acolo au IQ f ridicat…au facut control center sa il deschizi din partea inferioara al telefonului ceea ce este mult mai usor de accesat cu aceste mari smartphone’uri