Noua interfata iCloud pentru poze a fost lansata

Acum cateva saptamani v-am spus ca Apple a implementat o noua interfata pentru vizualizarea de poze in interfata iCloud, atunci ea fiind disponibila in versiune beta. Ei bine aceasta interfata a fost scoasa din versiunea beta de catre compania Apple, iar acum ea poate fi accesata de catre oricare dintre utilizatorii ce se conecteaza la iCloud pentru a administra poze.

Daca va veti loga in interfata web a iCloud veti putea vedea noua interfata pentru vizualizarea pozelor, aceasta fiind inspirata din ceea ce ofera aplicatia Poze din macOS. Mai exact, acum exista un sidebar care poate fi afisat sau ascuns de catre utilizator, dar si o lista de thumbnail-uri pentru toate pozele care sunt disponibile in albumul accesat de catre noi.

Pana acum, interfata web pentru poze din iCloud afisa un tab bar in partea superioara a website-ului, astfel ca prin actualizarea de astazi ni se permite sa navigam mult mai usor printre poze. Compania Apple afiseaza inclusiv 4 butoane de actiuni in partea dreapta sus a noii interfete, acestea permitand incarcarea, descarcarea, partajarea sau stergerea de poze.

Din pacate, in interfata iCloud pentru vizualizarea de poze nu exista optiuni pentru a le edita, a partaja albume sau a crea prezentari similare celor Memories din aplicatia pentru iOS sau macOS. In ciuda acestui lucru, schimbarea oferita de catre compania Apple incepand de astazi este cat se poate de binevenita si va recomand sa o testati in website-ul icloud.com.

poze-icloud