AppStore se inchide de astazi si pana dupa Craciun

Asa cum am fost deja anuntati de catre compania Apple inca de acum cateva saptamani, AppStore se va inchide astazi pentru perioada Craciunului. Vorbim despre perioada 23 – 27 decembrie in care AppStore va fi inchis pentru orice fel de modificari de aplicatii, cei de la Apple actionand in exact acelasi mod in fiecare an in perioada Craciunului.

In aceasta idee, orice fel de aplicatii care nu mai sunt modificate pana la inchiderea AppStore is nu au programate modificari, nu vor mai putea fi modificate pana pe 27 decembrie. Practic, orice fel de promotie pentru vreo aplicatie va ramane activa pana in data de 27 decembrie, iar orice probleme pe care le are o aplicatie vor ramane neschimbate pana atunci.

Incepand cu ora 00:00 a zilei de 28 decembrie, lucrurile ar trebui sa revina la normal si atunci tot ceea ce vedem acum in AppStore se va schimba, impreuna cu topurile aferente. In aceasta perioada Apple se asteapta si la o crestere spectaculoasa a vanzarilor de aplicatii deoarece foarte multi clienti vor primi terminale noi, asa ca va fi interesant de vazut ce se va anunta dupa aceasta inchidere.

appstore-inchis-craciun